Blogmas dag 15

1
25

Omdat er buiten geen sneeuw ligt, mis ik toch wel de magie van december. Aangezien ik toch een lekkere thuis dag had besloot ik om Once Upon A Time weer te gaan kijken.

Ik ben zo’n fan van de serie! Ik heb al een aantal keer een marathon gehouden en ik kijk hem nu weer opnieuw. Wat deze serie voor mij zo leuk maakt is dat al mijn favoriete sprookjes erin zitten, maar met een twist. Verweven met elkaar en met een nieuwe invalshoek.

Zo is het alsof ik alle verhalen weer opnieuw hoor en zie. Met alle mooie boodschappen die erin zitten. Ook al was ik aan het begin van de serie erg in de war over wie wie is en wat er allemaal aan de hand was met de 9000 flashbacks. Nu kan ik bijna niet stoppen met kijken. Oké, ik ben even gestopt met kijken om gingerbreadcookies te eten terwijl ik een paar Buzzfeed quizzen deed…

Collage 15

Ik zou Belle zijn in de serie! Wat een toeval… Mijn favoriete Disney prinses! Altijd met haar neus in de boeken, vroeger gepest omdat ze anders was en altijd het goede zien in mensen. Ellen, Belle, zoveel scheelt dat niet. Toen ik jonger was deed ik altijd alsof ik Belle was. Mijn vader was uiteraard het Beest, en mijn moeder mevrouw Tuit (theeleut die ze is…). Niet alleen thuis, maar ik liep ook in de supermarkt te zoeken naar mijn Beest. Gelukkig was die vaak dichtbij, verscholen bij de broodafdeling of bij het schap met drinken. Ik kan ook niet wachten op de nieuwe film met Emma Watson en Ian McKellen! Ook wil ik minimaal 1x naar de musical die net zijn première heeft gehad in het Circustheater.

Maar het viel me tegen dat ik maar 8 van de 12 punten scoorde bij test 2. Ik moet misschien toch nog even de pilot aflevering terug kijken…

Volg me ook op TwitterPinterest en Instagram.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here