Zussendag met Vera

0
19

Zussendag! Gezellig dagje doorgebracht met mijn kleine grote zus, of grote kleine zus… Het wisselt nog wel eens omdat we beiden niet goed kunnen onthouden wie nou wie is. In elk geval: Vera, mijn jongere zus die langer is dan ik.
Vanochtend een iets andere route met het OV, maar uiteindelijk wel op de plaats van bestemming aangekomen. Een hele vrolijke conducteur in de trein. Hij vertelde me dat ik precies lijk op de foto van mij die op mijn OV-kaart staat. Gelukkig maar!
Na even koukleumen kwam dan eindelijk mijn grote kleine zus aangereden in de Niks’an. Toen een rondje op de parkeerplaats en op naar het dorp voor een Hemelse lunch.

Heerlijke dag met zuslief!
Heerlijke dag met zuslief!

In 2015 zijn zowel ik als Vera geslaagd voor onze opleidingen. Zo trots op ons! Vera’s schoonouders hebben ons een lunchbon gegeven en die moest natuurlijk ingewisseld worden. Het is zeldzaam dat Vera vrij is om zelf van de horeca te genieten, meestal staat ze zelf in de keuken.

We hebben beiden genoten van het eten en de muntthee. Er zaten twee oudere dames naast ons, een goede bron voor ons plezier en Vera’s irritatie. De dame die vol in mijn gezichtsveld zat maakte een foto van haar gerecht met een telefoon die duidelijk te oud was voor Whatsapp of Instagram. Super leuk. Ik stel me dan zo voor dat ze de foto MMSt naar haar man. Of de foto ’s avonds bij het avondeten laat zien. Heerlijk om mensen in het wild te bestuderen, altijd een bron voor inspiratie en verhalen.
Hierna het dorp in hobbelen. We kwamen terecht bij een te gekke 3D-tekening. Ik ben vergeten een foto te maken van de website van de maker (#fail) dus ik heb werkelijk geen idee wie de tekening heeft gemaakt. Maar het is iemand met talent.

Opvallend was ook dat Vera en ik de enige waren die aandacht gaven aan het kunstwerk. Andere mensen liepen er zonder te kijken langs. Zonde. Als ik zoiets tegen kom wil ik er van genieten. Ik heb een fantastisch avontuur beleeft door op de rand te balanceren en mijn angst om de diepte in te springen te overwinnen.
Daarna hebben Vera en ik de Rituals leeggekocht, nagellakjes gehaald en gezichtsmaskers geshopt. Ingrediënten voor een heerlijke relaxavond als einde van de eerste zussendag van 2016!
Check ook de Instagram van mijn grote kleine zus de topchef!

P.S. Nu het nog kan: HAPPY NEWYEAR!

Check mijn Lumos!
Check mijn Lumos!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here