WINACTIE Keukenhof kaarten!

5
18

Hallo lieve lezers!

Omdat ik jullie de afgelopen weken heb gespamd met alles wat met de Keukenhof te maken heeft, leek het me wel zo leuk om jullie een kans te geven om langs te komen in dit mooie bloemenpark. Het is dus tijd voor een WINACTIE!

Doe mee!

Omdat ik lieve collega’s heb op kantoor, heb ik 2 kaarten gekregen om weg te geven. Super tof! Ik heb er lang over na moeten denken wat ik wilde doen als actie. Het is nog best lastig om met een vraag te komen die niet te makkelijk is, maar ook niet te tijdrovend. Dat wilde ik jullie ook weer niet aan doen. Dus ben ik uiteindelijk tot deze conclusie gekomen…

Wat moet je doen?
Het enige wat je hoeft te doen om de twee kaarten te winnen is mijn blog te delen en een reactie op mijn site (dus niet op Facebook) achter te laten waarin je aan mij:
1) Uitlegt waarom de Keukenhof eigenlijk Keukenhof heet en
2) Een leuke/originele reden geeft waarom jij daar naartoe zou moeten gaan.

Need-to-know!
Het delen van de blog mag via elke socialmedia vorm.
Een reactie geven op deze blog doe je door op het tekstballonnetje onder de titel te klikken of door op de titel van deze blog te klikken en daarna naar beneden te scrollen.
Degene die het dichtst bij het goede antwoord zit, of het antwoord exact goed heeft, krijgt de 2 vrijkaarten toegestuurd. Als er meerdere goede antwoorden zijn, geeft het meest originele antwoord de doorslag. Het gaat niet om het snelste antwoord, dus neem de tijd om goed na te denken. Maar let op…
A.s. vrijdag om 12:00 (29-04-2016) is de deadline voor deze winactie.
Het mailadres wat je invult bij de reacties is niet zichtbaar voor anderen, alleen voor mij. Zorg wel dat je je mail goed in de gaten houdt op 29-04 om het adres door te geven waar de kaarten naar toegestuurd moeten worden.
Er wordt alleen bericht gestuurd naar de winnaar.

Hoe het park er nu bij ligt, vind ik het denk ik het mooist. Vrijwel alles staat in volle bloei, ook de Gouden Eeuw bloembollen-mozaïek en ook de paviljoens zijn prachtig. Het thema dit jaar is de Gouden Eeuw. De Keukenhof is dit jaar nog open tot 16 mei. Dus grijp je kans, en doe mee.

SUCCES!

 

5 REACTIES

  1. De keukenhof dankt zijn naam aan het feit dat de Keukenhof de plek is waar in de 15e eeuw kruiden werden verzameld voor de keuken van het kasteel van Jacoba van Beieren

    Ik zou mijn vader en zijn vrouw naar de Keukenhof sturen omdat hij echt nodig met pensioen moet. Dan kan hij lekker bijkomen tussen de bloemen en vast wennen aan lekker doen waar je zin in hebt en je toch nuttig voelt omdat je geniet van de natuur

  2. 1) Kruiden, plantjes en dieren in dit duingebied werden gebruikt voor de keuken van Slot Teylingen (tegenwoordig ruïne) waar onder andere gravin Jacoba van Beieren heeft gewoond. Deze Keukenduin werd later Keukenhof genoemd en er kwam een Kasteel Keukenhof.

    2) Ik heb begrepen dat (de geest van?) gravin Van Beieren nog steeds in het gebied ronddwaalt! Ik zou dat graag met eigen ogen willen controleren. Om eventueel het nieuwe Ghostbusters team erop af te kunnen sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here