Rituals The Ritual Of Karma – review

0
44

The Ritual Of Karma is een limited edition die Rituals heeft uitgebracht. Ik denk dat er vrij weinig mensen zijn die Rituals niet kennen. Als je niet weet wat je iemand moet geven voor zijn/haar verjaardag, met Rituals zit je altijd wel goed. Door de uitgebreide geuren- (en kleuren)lijn is er altijd wel een match te vinden voor zowel mannen als vrouwen.

In deze review test ik de shower foam en body scrub. De minty-zeegroene kleur van de verpakking wekt de indruk dat het product lekker fris zal ruiken. Als ik ga ruiken merk ik dat het ook zo is.
De geur van holy lotus en bergamot is heerlijk! Sommige Rituals-lijnen, zoals bijvoorbeeld de Happy Buddha (oranje), vind ik het lekkerst om in de ochtend te gebruiken omdat ik met de sinaasappelgeur lekker kan wakker worden. De groene, The Ritual Of Dao, gebruik ik juist in de avond om heerlijk te ontspannen. Maar The Ritual Of Karma kan je op beide momenten wel gebruiken.

Ritual Of Karma shower foam en body scrub
Ritual Of Karma shower foam en body scrub

De shower foam ruikt iets sterker dan de body scrub. Je merkt gelijk dat dit een Ritualsproduct is, het gevoel van de gel die veranderd naar het zachte schuim op je huid is gewoon weer kwaliteit! Het voelt als een luxe product, terwijl dit in de portemonnee niet voelt als een luxe product (hoe fijn is dat?).

De body scrub is een suiker scrub waardoor je gemakkelijk alle dode huiscellen kan weghalen. Je huid wordt super zacht. Dat komt ook door het laagje olie wat op je huid achterblijft. Mijn huid voelde de hele dag door super zacht.
(Na het scrubben gaat het scheren ook een stuk gemakkelijker, en dat is met de zomer die er aankomt ook erg fijn!)

Ik ben erg tevreden over deze twee producten. De geur is heerlijk, mijn huid is zacht en ik ben ontspannen en schoon. Ook nog een special thanks voor Hubby, die deze twee producten had meegenomen als cadeautje, super lief!
The Ritual Of Karma kun je vinden op de Rituals-site. Laat ook weten wat jij van deze nieuwe Rituals vindt en waarom deze wel of niet je nieuwe favoriet is!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here