De laatste Keukenhofvlog van 2016

2
27

En nu is het alweer voorbij, Keukenhof seizoen 2016 is klaar! We hebben met het hele team meer dan 1 miljoen mensen mogen verwelkomen in het mooiste bloemenpark ter wereld. Meer dan 1.000.000 mensen vanuit de wereld, in 8 weken tijd, hoe bizar is dat?!

Doei Keukenhof 2016
Doei Keukenhof 2016

In de laatste week dat het park open was ben ik met een vriendin het park in geweest en heb ik haar mijn mooie bloemen-kantoor laten zien. Het was voor haar de eerste keer in Keukenhof, en het is heel leuk geweest om haar reactie te horen op de dingen die ik al een beetje als ‘normaal’ was gaan zien. Want hoe mooi Keukenhof ook is, het is wel werk, dus de meeste dingen heb ik dan al eerder gezien. Toch blijft het park op elk moment in het seizoen prachtig. Dat is ook goed te zien in mijn laatste Keukenhofvlog van 2016.
Ook hebben mijn collega’s en ik het seizoen afgesloten met een goed feest. Dat voelt toch altijd weer een beetje als oud en nieuw. 8 weken lang met elkaar bikkelen, dan vliegt het seizoen voorbij en moet je alweer 10 maanden wachten tot het volgende jaar.

Deze video is de laatste Keukenhofvlog van het 2016 seizoen! Ik doe nog een toeristenrondje met mijn lieve vriendinnetje Marjory waarbij we half verdwalen in het doolhof en met mijn collega’s heb ik het over onze favoriete Keukenhof-momenten en Japans leren.

Ik ga mijn collega’s missen, want het is weer ontzettend gezellig geweest. Ik ben stiekem nu al aan het aftellen naar maart 2017!

2 REACTIES

  1. Wat een heerlijk filmpje weer Ellen.
    Fijn bij het ontbijt.
    Hoorde je de specht ook bij t spotten van de 1e 2 tuinmannen?
    Enne was die man met t rode t-shirt tussen de tulpen geen tuinman???
    X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here