5x een Pickwick vraag

0
15

Ik ben een enorme theeleut en dan ook echt een enorme theeleut. Ik heb een aparte kast voor mijn thee. Als ik op een verjaardag ben krijg ik nooit de vraag van mensen die me kennen: “wat wil je drinken?” Ik krijg gewoon een emmer thee. Heerlijk!
Pickwick kwam met het geweldige idee om een vraag te zetten op de labeltjes van de theezakjes. Dus, de inspiratie voor deze blog komt van de theezakjes van de afgelopen tijd.
Als je het leuk vind, laat even een reactie achter met jouw antwoorden op deze pickwick vragen. Dat vind ik zeker leuk!

Pickwick thee vraag

In welk tijdperk had jij wel willen leven?
Ik heb over deze vraag vroeger ook al heel veel over nagedacht. Ik heb wel eens gehoord, van een (echte) waarzegger, dat ik in een vorig leven als heks ben verbrand op een brandstapel (ja, niet op een waterstapel). Rond de middeleeuwen. Daar baal ik natuurlijk best wel van, want de middeleeuwen lijken me ontzettend tof om even mee te maken. Ik zou wel in Italië willen leven in die tijd, want ik vind de renaissance de meest toffe kunststroming!

Wat is het leukste wat je geleerd hebt van je oma?
Hetgeen wat er direct in mijn hoofd opkomt is niet perse het leukste, als in grappigste, maar wel hetgeen waar ik uiteindelijk het meest plezier aan heb gehad omdat het de start was van een nieuwe periode in mijn leven.
Ik had een heel slecht zelfbeeld en mijn oma stelde me deze vraag: Vind jij jezelf nog wel lief?
Dat was eigenlijk de trigger voor een emotionele achtbaan en nog meer chaos. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Want wat ik geleerd heb is: Vind jezelf lief, en trek je niets aan van wat anderen denken als jij iets doet waar je je goed bij voelt. Thanks oma!! <3

Wat brengt een lach op jouw gezicht?
Het lastige aan deze vraag vind ik de ‘wat’ in plaats van ‘wie’. Ik kan genoeg mensen bedenken die me kunnen laten lachen. Ik ben iemand die sowieso snel lacht. Om mezelf, om anderen of om situaties. Flauwe humor, een regenboog of een oud stel wat samen hand in hand over straat gaat, dat is voor mij al een reden om te lachen.

Was er een dag dat je gehuild hebt van geluk?
Op mijn trouwdag was ik ontzettend gelukkig en heb ik ook gehuild. Niet perse omdat ik me zo gelukkig voelde, maar omdat ik mijn zusje zag volschieten. Toen werd ik emotioneel omdat zij dat ook was, en ik vooral de liefdevolle sfeer voelde toen ook andere bruiloftsgasten volschoten tijdens het troosten. Toen hebben we maar huilend samen staan dansen, en gelukkig niet veel later ook breed lachend.

Wat is het ondeugendste dat je vroeger hebt uitgespookt?
Ik kan bijna niet kiezen uit al mijn leuke herinneringen (over dingen die een lach op mijn gezicht brengen gesproken)… Ik kan me herinneren dat ik vroeger met een neef een (dicht) pakje maandverband had gevonden in het park. Dat was echt hilarisch natuurlijk. We hebben alles in de nabije omgeving onder geplakt. Een verkeersbord omdat we dachten dat het poppetje het wel koud zou hebben, een parkbankje (zit lekker zacht) en op alle nummerborden van auto’s in de straat. Behalve die van onze vaders natuurlijk. Heel onopvallend sneaky dus. Niemand had het door. Echt niemand… Behalve iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here