Laatste verhuisdagen – Vlog

0
28

Eindelijk! Al het verhuizen is klaar, de laatste verhuisdagen zitten erop! Alle dozen zijn ingepakt en versleept… Oké, nog niet allemaal uitgepakt, maar dat hoeft ook niet. Omdat we nu bij mijn schoonouders inwonen (heel fijn!) hebben we bijvoorbeeld geen borden of pannen nodig. Dus, hoe fijn is het dat we heel veel spullen nog in de dozen kunnen laten zitten tot de volgende verhuizing naar ons nieuwe huis.

De grootste uitdaging van deze laatste paar dagen was de bank. Omdat we op twee hoog woonden kon de hoekbank niet in een stuk naar beneden. De draai in het portiek kon niet worden gemaakt. Dus er zat maar 1 ding op… De bank in stukken zagen. Nee! De bank door het raam naar buiten doen. Omdat we het niet helemaal zagen zitten om de bank naar beneden te gooien op de trampoline van de onderburen (ik wel, Hubby niet), hebben we een verhuislift gehuurd. De mannen van de verhuislift waren echt top! Wij gooiden de bank uit het raam, zij bedienden de lift. Teamwork!

In deze vlog beleven we de laatste verhuisdagen en laat ik in een huistour zien hoe ons lege ex-huis eruit ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here