Nieuwe keuken uitzoeken! – Vlog

2
27

Deel van het verhuizen en gaan wonen in het nieuwe huis… Het uitzoeken van een keuken. En wauw, wat komt daar veel bij kijken!

Ik vond het heel belangrijk om te letten op de volgende dingen:
– Zit er een Quooker in?
Zo nee, niet mijn keuken. Zo ja, perfect!
– Is er genoeg kastruimte?
Beter teveel dan te weinig. Kasten waar je alle troep in kan gooien zodat het opgeruimd lijkt zijn altijd fijn.
– Is er veel werkblad/aanrechtblad?
Niks is vervelender dan een 900 duizend stappen recept, en er dan achterkomen dat je niet genoeg ruimte hebt in je keuken. Misschien vraag je je af, hoe vaak maak je een 900 duizend stappen recept. Niet vaak, maar toch is het fijn om veel ruimte te hebben.
– Komt het aanrecht op mijn hoogte te staan?
Het antwoord hierop is; nee. En ik zal je uitleggen waarom dat zo is. Hubby en ik zijn een beetje yin en yang. Hij is blond, ik niet. Hij is goed met computers, ik niet. Hij is lang… En ja, ik niet. We moesten dus een middenweg zoeken zodat we allebei relaxt kunnen koken.
– Zijn er genoeg elektriciteitspunten?
Je wilt niet je mixer iedere keer moeten ruilen met je koffiezetapparaat of blender, keukenmachine, krultang (gebruik je die in de keuken?) enz. Duidelijk verhaal.

Inmiddels kan ik vertellen dat we ook een keuken hebben besteld! Super gaaf! Ik ga super veel cakes en taarten bakken in deze keuken. Het koken ga ik overlaten aan Hubby, die kan dat namelijk veel beter. Bovendien is hij zo’n persoon die kan ontspannen tijdens het koken. Ik kan dat (nog) niet…
En bovendien zei mijn moeder altijd dat ik mezelf nog eens in mijn rug zou steken met een mes. Kennelijk kook ik chaotisch? Geen idee waardoor dat komt (ADD, olé olé). Alle kook-genen zijn bij mijn zusje terecht gekomen. Maar dat weerhoud me er niet van om te koken! Eerst een uur ploeteren, naar het gerecht kijken en… thuisbezorgd.nl

2 REACTIES

  1. Haha ik moet vooral lachen om je tekst. Fijne humor lekker snel.
    Ik verheug mij al op een taart van jou.
    En ben je nog in Narnia geweest? 😉

    • Als ik mijn eerste taart bak in die keuken ben je zeker uitgenodigd!
      Ik heb Narnia nog niet gevonden… Maar ik geef niet op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here