5 Pickwickvragen – Deel 3

0
17

Pickwick kwam met het geweldige idee om een vraag te zetten op de labeltjes van de theezakjes. Dus, de inspiratie voor deze blog komt van de theezakjes van de afgelopen tijd.
Als je het leuk vind, laat even een reactie achter met jouw antwoorden op deze pickwick vragen. Dat vind ik zeker leuk!

Pickwick 3

Met welk beroemd persoon zou jij een dag willen ruilen?
Ik zou graag willen ruilen met Emma Watson. Sowieso omdat ik dan voor 1 dagje echt Hermelien van Harry Potter kan zijn. Nouja, as close as it gets. Ze is geboren in Parijs, ook cool. Ze zet zich in voor HeforShe wat ook te gek is, en ze speelt ook nog eens Belle in de verfilming van Beauty and the Beast! Pretty amazing!

Waar heb je om gelachen vandaag?
Om spelende kinderen in de speeltuin. En het kleine meisje met blonde vlechten die naar de speeltuin toe rende: SPEELTUIN SPEELTUIN! Met een dood vermoeide vader en moeder die er achteraan sjokten. Beetje leedvermaak, geef ik toe. Maar stiekem (niet zo stiekem) toch wel grappig.

Waar word je blij van?
Gelukkig wordt ik van heel veel dingen blij. Ik heb dit weekend gepaintballd. Ondanks dat ik nu een paar dikke blauwe plekken heb en pijn in mijn rug, heb ik toch veel kunnen lachen. Het is heel leuk om als volwassene anderen achterna te zitten met een geweer met verfkogeltjes en te rennen (voor je leven) als er op je geschoten wordt. Zelf heb ik vooral muren geraakt terwijl ik op mijn best rambo probeerde na te doen. Dat ging natuurlijk voor geen meter, want ik kan niet mikken en ook niet hard rennen. Maar toch heel leuk!

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
Ik hou van slapen, dus niet te vroeg wakker worden. Lekker blijven liggen tot een uur of 10. Daarna lekker thee zetten, een kilo chocola en een boek pakken. Aan het einde van de dag even het bos in als het net geregend heeft. Super fijn!

Waar heb je het laatst een foto van gemaakt?
Oké, na even opzoeken… Mijn laatste foto is een foto van mijn lieve dikke kat die lekker naast me op de bank ligt. Wat een luizenleventje!

Hoe cute?!
Hoe cute?!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here