Apenheul deel 1 – Vlog

3
21

Long time, no blog! Ik heb even een korte (onverwachte) zomerstop gehad. Niet vanwege een lange chille strandvakantie, maar vanwege veel werken! Gelukkig heb ik de afgelopen weken ook nog heel veel leuke dingen kunnen doen. Zo ging ik met 3 meiden die ik ken sinds de middelbare school op pad om apen te spotten in de Apenheul.

We hebben ze bijna allemaal kunnen vinden; Koning Julian, Jack (aapje, niet Captain Jack) en nog veel meer apen. Daarom heb ik de vlog in tweeën gesplitst. Check alle lieve beestenvriendjes in de video! En klik hier voor deel 2.

3 REACTIES

    • Jij had ook alleen maar oog voor de aapjes 😉 Ik heb nog zoveel meer beelden! Ik ga werken aan een deel 2 🙂 Het was echt een hele leuke dag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here