Sauna dagje met hubby!

1
26

Gisteren een heerlijke dag naar de sauna! Ik ben de afgelopen paar weken ziek, zwak, misselijk en wiebelig geweest, en zat ik gewoon niet lekker in mijn vel. Daarom bedacht Hubby dat dit misschien wel fijn zou zijn. Gedachten op nul en ontspannen. Daar had ik wel zin in!
Trouwens wel bijzonder dat Hubby met dit idee kwam, hij is zelf niet zo’n fan van sauna’s. Understatement van de eeuw.

Zaterdagochtend op weg naar Haarlem waren we lekker vroeg op pad. Als je dan naar de sauna gaat, moet je er wel zijn als de deur open gaat, toch? Maar we waren zo vroeg weggegaan dat we er een half uur van te voren zouden aankomen volgens GoogleMaps. Dus Hubby besloot 100 te gaan rijden om onze reistijd te verlengen. *na 2 min* “Ik kan dit echt niet aan hoor! We wachten daar wel!” *vroem 130*
Onderweg kwam ons liedje op de radio. Het nummer waar we de eerste dans op hebben gedaan tijdens onze bruiloft. Keihard carkaraoke natuurlijk (lees: zo hard en vals mogelijk zingen).

Sauna dag!
Sauna dag!

Als ADDer is het soms lastig om langer dan 1 minuut in de sauna te zitten. Op het moment dat ik bewust niks wil doen gaat mijn hoofd op top snelheid draaien.

Het helpt dat in 1 van de sauna’s een aquarium zit. Dan kan ik visjes kijken en nog een keer het plot van Finding Nemo in mijn hoofd afspelen. In mijn favoriete sauna branden er kleine lampjes in het plafond. Die veranderen van kleur *oeeeeeh*, ook hoor je in daar vogelgeluidjes en stromend water. Dat is genoeg om mij een kwartiertje af te leiden. Na een paar saunarondjes wordt dat drukke hoofd minder bij mij.

Na een paar uren van verschrikkelijk warm naar freezing koud was ik weer helemaal zen. Zelfs hubby vond de hele sauna-ervaring ‘wel mee vallen’. Ik super blij natuurlijk! Dat betekent dat de kans aanzienlijk groter is dat ik hem nog een keer mee kan slepen.
Daarna nog de verjaardag van opa gevierd met de familie in mijn favoriete restaurant. Ik heb een super weekend gehad. Ontspannen, lekker eten en gezellig doen met de fam. Allemaal positieve vibes en een ontzettend chille dag. Daar wil ik er wel meer van beleven!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here