Zuid-Afrika vakantie

0
23

Zuid-Afrika! Alweer een jaar geleden ben ik afgereisd naar dit ontzettend mooie land (gisteren, precies een jaar geleden landde ik op Johannesburg). Toen was ik ook bezig met een videocamera en ik wil graag mijn vakantie herbeleven door wat vlogs in elkaar te zetten. Waarbij jullie natuurlijk fijn kunnen meekijken. Ik zal de blogs en vlogs zoveel mogelijk proberen te verdelen per plaats waar we zijn geweest.

Ik heb de reis gemaakt met Hubby, mijn schoonouders, schoonzus, schoonzwager en hun kinderen. We hebben allemaal ontzettend genoten van deze fantastische reis. Ik ben ook erg dankbaar dat we deze reis hebben kunnen maken. Zoiets maak je niet vaak in je leven mee.

Zuid-Afrika
Zo ongeveer, wat een reis!
Deel 1

Na een overstap in Parijs kwamen we aan in Johannesburg. Na een kort verblijf zijn we doorgereisd naar Madikwe, vlakbij de grens met Botswana. Entabeni stond daarna op de agenda, om daarna weer door te gaan naar Johannesburg.

Hierna zijn we het vliegtuig ingedoken naar Port Elisabeth.

Deel 2

Vanaf Port Elisabeth zijn we naar Tsitsikamma geweest, wat toch echt een wereld van verschil was met het noordelijke Zuid-Afrika. Buffelsdrift was de volgende halte waar we in een wel heel luxe tent tussen de dieren hebben geslapen. Hierna zijn we walvissen gaan bekijken in Hermanus en wijn gaan drinken in Stellenbosch. Onze eindhalte was Kaapstad met uiteraard nog een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en Robbeneiland.

Zuid-Afrika
Een greep uit de duizenden gemaakte foto’s.

Terwijl ik me aan het vergapen was aan alles wat dit land te bieden heeft heb ik ook een uitgebreid reisdagboek bijgehouden. Die komt in delen online te staan met veel foto’s en videomateriaal. Ik heb heel veel zin in het maken van deze blogs en vlogs. Dan is het net alsof ik nog een keer op vakantie ben, terwijl ik gewoon lekker in mijn joggingbroek kan blijven zitten op de bank. Hmm… Echt terug naar Zuid-Afrika klinkt toch beter! Maar, er staat eerst nog een andere vakantie in de planning. Stay tune for Zuid-Afrika and more!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here