Het wordt weer wat kouder buiten, en een van mijn favoriete dingen om te doen is een lekker warm bad in duiken. Natuurlijk wel met een herfsttintje; HerfstLush!

Degenen die al wat langer mijn blog volgen (of me enigszins kennen) weten dat ik gek ben op de producten van Lush. Handgemaakte douche en badproducten die niet op dieren worden getest. Geur die lang blijft hangen, mooie kleuren, bubbels en soms ook nog glitter. Amazing! Meer heb ik niet nodig. Behalve misschien nog een kopje thee.

Herfstlush
Herfstlush

Voor de herfst hebben ze ook weer een hele rits producten uitgebracht. Ook met het thema Halloween. Toen ik in de winkel stond kon ik niet echt kiezen tussen alle mogelijkheden. Maar gelukkig voor mij is niet kiezen ook een keuze. Dus ik kocht er 3.

De autumn leaf ziet er super leuk uit qua vorm en kleur. Ik gebruik de producten altijd verspreid over meerdere badder-momenten. Deze bathbomb is gemakkelijk te breken. De kleuren zijn heel mooi als de bathbomb oplost. Maar zodra de kleuren met elkaar vermengen blijft er een beetje vaag geel/groenig badwater over. Terwijl ik ook meer rood had verwacht. Dat was een klein minpuntje. De geur is eigenlijk niet zo sterk als bij andere Lushproducten. Vind ik… Als Hubby de badkamer inloopt is hij het daar niet mee eens. Laten we het er op houden dat de geur minder zwaar is.

De pumpkin is echt een favoriet van mij. Ik ben gek op zoete geuren, dus met deze bathbomb vol kaneel en vanille zit ik helemaal goed (in bad). Het oranje badwater blijft ook nog lang zo ruiken, en de rest van de badkamer ook… En de hele verdieping eigenlijk… Deze bathbomb opbreken is even wat lastiger omdat deze bathbomb gewoon rond is en je daar minder grip op hebt.

Tot slot de sparkly pumpkin! Ik ben een enorme fan van bubble bars. Je kan super goede bellenbaarden maken met alle bellen die je krijgt. De truc met een bubble bar is dat je hem verkruimelt in bad terwijl de kraan nog loopt. For maximum bubble effect! In tegenstelling tot de vorige pompoen is deze juist heel fris van geur. Dat brengt alles weer even lekker in balans. De glitters zijn super leuk! Ze blijven plakken op je huid waardoor je letterlijk kan shinen. Een (klein) nadeel is wel dat je de badkuip goed moet naspoelen omdat je anders 3 dagen daarna nog glitters vind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here