Hoera! Mijn blog bestaat 1 jaar!

0
42
Precies 1 jaar geleden typte ik mijn eerste blogje. Er is afgelopen jaar zoveel gebeurt, dus reden voor een feestje!
1-jaar
Oke, het is een cupcake en geen taart. Want… Ik had wat dingen uitgesteld… En plannen enzo… Nouja, nog steeds een dingetje… Dus plan B, wat uiteindelijk plan C is geworden. C voor …

ADDEllen bestaat 1 jaar! En jij, lieve lezer, bent een van de mensen die ervoor heeft gezorgd dat mijn blog binnen een jaar van 0 naar ruim 3000 sitebezoekers is gegaan! OMG! Daar wil ik je hartelijk voor bedanken!

Mijn populairste blogs van dit jaar waren:
1. De zussen-blog; en waarom ik zo trots ben op de mijne.
2. ADD en plannen.
3. Hoe ik me mijn opa herinner.
Mijn populairste vlogs van dit jaar waren:
1. Rondleiding en orgel bekijken op Keukenhof.
2. Klussen in het nieuw huis van mijn zusje. (En stiekem ook deel 2)
3. Bloemencorso.
Deze video had eerder de meeste views, maar door een edit foutje moest ik hem helaas verwijderen en opnieuw uploaden… Daarom toch nog net een plekje in de top 3.

De gaafste vlog om op te nemen was toch wel het zweefvliegen, en natuurlijk de Afrikareis! (Maar die was stiekem al een jaartje eerder opgenomen)

In mijn aller eerste blog was ik bezig met de voorbereidingen voor blogmas. En guess what… Dat ben ik nu weer aan het doen! Ook dit jaar zal ik 1 december beginnen met een dagelijkse blog t/m kerstavond.

Ik heb er heel veel zin in en ik hoop dat jij het afgelopen jaar met veel plezier mijn blogs en vlogs hebt kunnen bekijken. Denk je nou, volgens mij heb ik niet al deze blog- en vloghoogtepunten meegekregen, klik dan vooral op de linkjes in deze blog en kom er achter welke epische verhalen je nog niet kent.

Laat vooral even een reactie achter met jouw favoriete blog en ik hoop je nog veel meer leuke blogs te kunnen voorschotelen schrijven de komende tijd!

Volg me ook op TwitterPinterest & Instagram en blijf helemaal up-to-date.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here