Blogmas 2016 dag 2 – Lush als kerstcadeau

1
22

Het is buiten wat kouder, en dat betekent langere baddersessies voor mij. En om meer in de kerststemming te komen gebruik ik producten van Lush. Die hebben namelijk een hele kerstlijn. Lush heeft veel producten voor je haar, huid, tanden, voor onder de douche en… Voor in bad! Komt dat even goed uit voor mij! Het zijn ook nog eens hele leuke kerstcadeautjes! Of gewoon om lekker te badderen en in de kerstsfeer te komen. Hieronder mijn favorieten.

Lush

Lush
Lush voor kerst, al mijn favorieten
  • De eerste is de Santasaurus. Deze groene dinovriend ruikt heerlijk naar sinaasappel. Hij maakt ook nog eens prachtige bubbels. Hij is meerdere keren te gebruiken, en zit op een stokje. Dino Rawr!
  • De Luxury Lush Pud is denk ik wel de meest kleurrijke badbom die er is. Roze, geel en blauw, de halve regenboog in je bad. Met z’n lavendelgeur is hij heerlijk zoet en ontspannend. Ideaal voor op de avond voor een drukke dag. Zoals… Kerstavond bijvoorbeeld.
  • Magic of Christmas is mijn ab-só-luuute favoriet! Echt pure kerstmis op een stokje. Kruidnagel en amandelolie bedekt met gouden glitter en neergezet op een kaneelstokje. Rood strikje er omheen met een kerstbelletje eraan. Wat wil je nog meer?
  • Hohohoo! Merry Christmas met deze badbom: Father Christmas. Laat zijn vriendelijke roze hoofd je niet bedriegen, je bad krijgt de kleur van een kerstboom en ruikt naar suikerspinnen!
  • De kerstman blijft je verassen, want deze Peeping Santa ruikt naar heerlijke shea boter en laat je huid heerlijk zacht worden. Het rode badwater ruikt naar die heerlijke cacaoboter en je zit tussen allemaal bubbels met deze bubblebar.
  • Neem de Mistletoe mee naar bad en dompel jezelf onder in de heerlijke jasmijn. Roze/paars met groen, je ligt in een heerlijk sprookjesbad.

Mocht je nou niet kunnen kiezen; Magic of Christmas is mijn aanrader. Glitter, kaneel en nootmuskaat. Deze is echt fantastisch en daarom al een paar jaar mijn favoriet. Mocht je nou geen zin hebben om zelf een selectie te maken en alles in te pakken, Lush heeft daar ook iets op bedacht:

Lush
Lush cadeau met een badbom en een bubblebar.
Om deze blog even af te sluiten, mijn adventscadeautjes van vandaag!
Lush
De adventschatten van dag 2; een geurtje en Assepoester

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here