Voorbereiding Blogmas 2015

1
742

Vandaag een bijzondere dag! De eerste blog gaat officieel online.

Officieel geopend!

Ik ben bezig met het voorbereiden van de maand december. Een van mijn meest favoriete momenten in het jaar. Sinterklaas, kerst, oudjaar met een beetje geluk ook sneeuw! Een tijd voor samen zijn met familie en vrienden, warmte, muziek, warme chocolademelk en lekker in je onesie op de bank hangen.

Hoe ik de maand precies ga doorbrengen is elke dag hier te volgen; Blogmas 2015!

Blogmas komt van het schrijven van een dagelijkse blog tot aan kerst (Christmas). Veel bekende bloggers en vloggers doen hier aan mee. En dit jaar ga ik ook mee doen! Een mooie gelegenheid om veel uit dit fantastische jaar nog eens te herinneren en om me klaar te maken voor de komende feestjes.

Hoop ik… Blogmas is best een uitdaging om mee te beginnen. Iedere dag een blog online, da’s een strak schema. En laat plannen en organiseren nu net een dingetje zijn waar ik minder goed in ben. Om eerlijk te zijn, plannen lukt vaak nog wel. Maar het houden aan een planning, dat is een uitdaging. We shall see!

Volg me ook op Twitter, Pinterest en Instagram.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here