Blogmas dag 23

0
526

De dag van Blogmas 23, heerlijke dag gehad vandaag. Vanochtend begonnen met de Vlogmassen van mijn favoriete YouTubers. De laatste paar, want na de 24e is het kerst en stoppen de vlogs voor dit jaar. Dat houdt in dat ook mijn Blogmas bijna is afgelopen. Aawh…

In de middag het dorp ingelopen, met vele anderen. Het leek wel of iedereen uit het dorp en omstreken er op uit was gegaan om de laatste kerstinkopen te doen. Ik ook. Ik ben zelfs geslaagd voor inpakpapier en linten. Yeey! Morgen een blog over mijn inpakkunsten haha! Dan heb ik vandaag nog om te oefenen. Ook kreeg ik vandaag een dikke enveloppe binnen. Met een bijzondere kerstkaart, veel kerstglitter en een hartje voor in de kerstboom. Spread the love!

Collage van Blogmas 23
Collage van Blogmas 23

In het dorp heb ik ook nog een super agenda gekocht. Alvast klaar voor het nieuwe jaar en alle afspraken. De beste tip van mijn Studieloopbaanbegeleider tijdens mijn opleiding was, een Moleskine agenda kopen. Sindsdien heb ik bijna geen andere agenda meer gehad. Die agenda’s zijn ideaal. Groot genoeg qua schrijfruimte maar ook genoeg overzicht. En dat is handig voor de chaoot in mij. Ik vind nieuwe agenda’s top! Ik kan er echt van genieten om alleen al de verjaardagen en belangrijke data erin te schrijven. Een lege agenda met plek voor nieuwe avonturen.

Om de kerststemming nog meer te vergroten hebben we Santa Claus 2 en de Polar Express gekeken. “Het doet er niet toe wáár de trein heen gaat….het gaat erom OF je instapt.” Een goede gedachte om 2015 mee af te sluiten en 2016 in te duiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here