Blogmad dag 24 – Kerstavond!

2
743

En dan is het nu eindelijk kerstavond! En wat een fijne dag vandaag! Om te beginnen heb ik eerst even mijn kersttrui gewassen. Ik moet morgen natuurlijk wel fris ruiken. En hoe heb ik kerstavond dan doorgebracht?

Ik ben begonnen met het maken van de gingerbreadcookies. Zoals ik in een eerdere (in een zwart digitaal gat verdwenen) blog heb geschreven zijn hubby en ik verslaafd aan kleine gingerbreadcookies. Gelukkig zijn we niet de enige, mijn man had een pak van onze verslaving meegenomen naar zijn werk om zijn collega’s te trakteren. Hij vertelde dat het pak binnen die werkdag leeg was!
Dus, om toch even te kijken of ik het zelf beter kan heb ik een kerst(mis)baksel gemaakt! En dat begon goed, met het openen van de verpakking…

Nom nom nom!
Nom nom nom!

My god! Wat een start. De koekjes moesten even afkoelen. Dus de versierde versies komen nog via instagram/twitter online. Ze ruiken in elk geval heerlijk. En ze zijn 2 a 3 x groter dan de gingerbeadcookies. Meer smikkelplezier!

Daarna kreeg ik onverwacht een pakketje onder de kerstboom! Die mag nog niet open, want het is nog geen kerst… Meh!
Tijdens ons traditionele broodjes kerstavonddiner hebben we Serious Request gekeken. Wat een fantastische eindstand! Ik ben trots op de 3 DJ’s en iedereen die hier aan heeft bijgedragen! Super tof!

Check ook mijn inpakkunsten!
Check ook mijn inpakkunsten!

Ik heb ook nog mijn Secret Santa cadeautje vakkundig ingepakt (zie rechtsonder). Ik wilde een kleine DIY maken van het inpakken, maar de kans is groot dat degene die mijn cadeautje krijgt meeleest…

Nu (as we speak) aan het kijken naar Mister Love bij All You Need Is Love. Mijn kerstavond is compleet. Dat houdt ook in dat deze reeks Blogmassen tot een einde komt vanavond. Ik moet eerlijk zeggen dat het niet altijd even makkelijk was om deze dagelijkse blog bij te houden. Maar met behulp van familie en vrienden heb ik altijd inspiratie kunnen vinden. Als dat geen kerstgedachte is?

Ik ga lekker genieten van de komende kerstdagen met mijn familie. Ik wil al mijn lieve lezers een fijne kerst wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar!
Ik ben nog niet weg uit 2015, tot bij mijn oudjaarsblog!

2 REACTIES

  1. Bedankt voor je leuke en -bijna- dagelijkse blogmas. Met veel plezier gelezen. Ik hoop dat je nog veel blijft schrijven.

    Jij ook fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here