Goede voornemens 2016, doei waanzinnig 2015!

1
793

Het is weer tijd voor goede voornemens! Het geijkte: afvallen (juist aankomen) en stoppen met roken (ik rook niet), nee bedankt.
Het draait toch uiteindelijk om de vragen: Wat wil je doen? Wat wil je bereiken? Wie wil je zijn in 2016?

De voorgaande jaren bleven mijn goede voornemens meestal ergens rond half januari al steken. Ik heb er geen zin meer in, of ik vergeet ze gewoon. Ik kan me ook niet meer goed herinneren wat mijn goede voornemens van vroegâh zijn geweest. Waarschijnlijk iets in de trant van: ik wil leniger worden, want ik was geobsedeerd door de split en spagaat. Ik wil beter kunnen zingen en dansen, want hallo toekomstige musicalster?!

Afgelopen jaar 25 geworden, afgestudeerd, getrouwd, huwelijksreis naar Rome, vakantie naar Afrika (en natuurlijk gestart met deze blog). Wauw, waanzinnig 2015! Hoe kan dat nog beter?

Voor dit jaar heb ik niet echt specifieke voornemens… Ik heb wel een thema voor 2016 in mijn hoofd zitten.. Groeien.

Ik wil niet alleen de blog uitbreiden, maar ook mijn vaardigheden. Ik wil denk ik Italiaans gaan leren, in contact met m’n roots. Kijken of ik de oude familie brieven kan vertalen.
Verder schrijven aan musicals en toneelstukken. Ook heb ik een boek-idee in mijn hoofd. Die hoeft niet in het Italiaans natuurlijk.
Meer aandacht voor mezelf in 2016; vaker rust nemen, gezonder eten, meer bewegen, vaker lunchen met familie, meer series kijken met mijn vriendinnetjes. Niet specifiek alleen die dingen, maar vaker nagaan bij mezelf waar ik behoefte aan heb en daar iets mee doen.
Ook gaan we in 2016 (hoop ik) ons kasteeltje verkopen en plannen maken voor ons nieuwe paleis.

Laatste avond van het jaar.
Laatste avond van het jaar.

Morgen op nieuwjaarsdag uitslapen en dan stressen zoals ieder jaar. Langs 4 oma’s, 3 opa’s, mijn ouders en zusje. Nu eten, rocken op de Top2000 en waarschijnlijk Kolonisten spelen.

Lieve lezers, doe voorzichtig met vuurwerk (vooral mijn neven!). Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2016 toe, met alle vingers en ogen die je nu ook hebt.

Liefs,
Ellen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here