L’Oreal Elvive Oil-in Milk – Review

0
3229

Iedereen die krullend haar heeft weet: soms heb je van die dagen… Dan gaat het gewoon echt niet zitten. Ik ben een krullenbol die vaak van haarproducten switcht. Van het ene op het andere moment kan een product wat werkt ineens alleen maar pluis veroorzaken of je haar verzwaren. Daarom was ik super blij dat ik een sample opgestuurd heb gekregen van L’Oreal Elvive Extraordinary Oil; Oil-in Milk.

– Anti-pluis
– Brengt krullen makkelijk in model
– Verzwaart niet
Dat klinkt helemaal goed! Dus ik ging testen…

Ik ben netjes begonnen met het wassen van mijn haar. Verpakking lezen, spulletje erin en toen kwam ik bij mijn eerste probleem. Op de verpakking staat: “breng 1 a 2 pompjes aan”. Prima maar, eh, hoe meet je 1 a 2 pompjes vanuit een freaking zakje?!

Het ruikt heerlijk, en als je geen geurtje op doet ruik je het product zeker nog een paar uur na het aanbrengen.
Hierna heb ik mijn haren geföhnd zoals ik dat altijd doe (met de diffuser). Mijn haar krulde mooi en veerde goed als ik aan het headbangen was. Het product maakte mijn haren zeker niet zwaar.

Zo zat mijn haar
Zo zat mijn haar met Oil-in Milk erin.

Maar na een half uurtje in huis gerommeld te hebben merkte ik toch…

...Pluis...
…Pluis…

Anti-pluis? Niet op mijn haar in elk geval. Ik wilde de Oil-in Milk nog een kans geven, want ik dacht dat ik mijn haar misschien te droog had geföhnd. Met föhnen moet je op tijd stoppen en om op tijd te stoppen moet je opletten… En dus niet afgeleid raken. (PROTIP!)

Ik heb dit lekker ruikende spul de ochtend daarna gebruikt op droog haar. “Eigenwijze haarlokken onder controle brengen” daar heb ik toch liters voor nodig?
Ook op droog haar merkte ik dat mijn haar niet werd verzwaard. Sterker nog, op sommige plekken krulde mijn haar extra op.

Ondersteboven

Een beetje pluis, lekkere geur, en het zorgt ook voor meer volume. Om nou te zeggen dat ik helemaal ondersteboven ben van de L’Oreal Elvive Oil-in Milk, nee dat niet. Maar met een ander product erbij om de pluizige krulletjes te temmen is het een heerlijk product.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here