Apenheul deel 2 – Vlog

0
797

Een paar weken geleden heb ik een blog online gezet over mijn bezoek aan de Apenheul met 3 van mijn beste vriendinnetjes. Heb je die nog niet gezien, kijk dan even hier.

Vandaag is het dierendag! Ik heb uitgebreid de tijd genomen om lekker te knuffelen met mijn kleine aapje.

Kitten Milady!
Kitten Milady!

Ik doe meestal niet heel veel bijzonders voor dierendag. Behalve een paar snoepjes geven (niet teveel, ze is op dieet). Maar een extra snoepje kan dan wel.

Omdat ik in de Apenheul heel veel heb opgenomen, heb ik besloten om er 2 delen van te maken. Daarom vandaag, speciaal voor dierendag deel 2 van de vlog! We hebben ze bijna allemaal kunnen vinden; Koning Julian, Jack (aapje, niet Captain Jack) en nog veel meer apen. Check alle lieve beestenvriendjes hieronder! En vergeet niet om je eigen huisdier een dikke knuffel te geven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here