Blogmas 2016 dag 7 – Rituals advent review

0
230

De eerste week van Blogmas zit er alweer op. En wat is nou de Rituals adventscore tot nu toe? Dat ga ik je in geuren (en kleuren) vertellen.

dag-7

Ik heb op dag 1 een mascara gekregen.

Om eerlijk te zijn is dit het eerste Rituals make-up item wat ik ooit heb gehad. Tenzij de lipbalsem ook meetelt? De 3-in-1 mascara is zwart, daar ben ik heel blij mee. Sommige vrouwen dragen ook blauwe mascara, maar dat is niet echt mijn ding. Ik vind het een vreemd idee dat je je wimperharen een niet natuurlijke kleur maakt. De mascara maakt mijn wimpers langer en laat ze niet aan elkaar plakken. Nog een pluspunt is dat je met het siliconen borsteltje goed je onderwimpers kunt bereiken zonder zwarte vegen onder je oog te maken.

3-in-1 Mascara en Voyage En Inde
3-in-1 Mascara en Voyage En Inde
Op dag 2 kreeg ik een mini geurtje.

Deze Voyage En Inde is een hele warme geur. Bij het opdoen dacht ik in eerste instantie dat hij veel te zwaar zou zijn voor mij. Maar de geur is juist heel aangenaam en heeft ook iets houtigs, wat ik heel goed vind passen bij de winter.

De douche olie en bad/douche gel
De douche olie en bad/douche gel van de Zoete Sinaasappel en Ceder-lijn
Op dag 3 en 4 kreeg ik douche olie en bad/douche gel van de Zoete Sinaasappel en Ceder-lijn.

Dit is sowieso een van mijn favorieten die ik regelmatig pak. De geurcombinatie van deze douchegel is erg fijn om mee wakker te worden en zorgt ook voor een lekker fris gevoel. De doucheolie heeft dezelfde geur en maakt je huid heerlijk zacht.

Mijn favo!
Mijn favo!
Dag 5 was echt een feestje!

Ik ben super blij met de Calming Bed & Body Mist. Ik heb hem zelf ook al een paar keer gekocht omdat ik deze geur heerlijk vind om bij te ontspannen en zelfs in slaap te vallen. Spray deze op je kussen en je zit zo in de trein naar dromenland.

Op dag 6 maakte ik een deurtje open met daarachter een body cream.

That’s right, niet zomaar een creme, maar een body cream. Ritual of Sakura is heel zacht en romig. De geur is ook heel zacht en neutraal. Als je zelf geen extra geurtje op doet ruik je de subtiele geur nog wel een tijdje. Maar als je een geurtje op doet blend het heel mooi en werkt het elkaar niet tegen. Je huid wordt heel zacht en het voedt de huid ook. Dat is met deze kou altijd wel fijn.

Body cream en nagelvijl
Body cream en nagelvijl
Tenslotte dag 7.

Net na een nagellak blog krijg ik uit de adventkalender… Een nagelvijl! Wat een timing! Toch ben ik er heel erg blij mee. De vijl is heel licht en makkelijk mee te nemen. Met een glazen nagelvijl ben ik toch wel iets omslachtiger in een poging die veilig in mijn tas te gooien. Deze nagelvijl is een beetje buigzaam en erg geschikt om gewoon standaard in je tas te houden.

Als dit nog niet eens de helft is… Ben ik heel benieuwd naar de komende dagen!

dag-7-alles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here