Blogmas 2016 dag 15 – Statusupdate

0
247

Vandaag heb ik een ontzettend volle dag gehad met werk en balen van de NS. Vandaag zat ik echt absoluut niet in de kerst of blogmassfeer.

statusupdate
Tijd voor een statusupdate!

Daarom besloot ik om terug te kijken naar wat ik op blogmas dag 15 vorig jaar heb gedaan… Niet heel veel! Toen zat ik nog in een hele andere situatie. Vorig jaar was ik pas getrouwd, net terug van een paar gave vakanties (Rome en Zuid-Afrika-reis), en werkloos thuis. Ook zaten we midden in het proces om ons appartementje te verkopen.

Misschien daarom even tijd voor een statusupdate.

Ik ben inmiddels een jaar langer getrouwd dan vorig jaar! Yeey! Nog steeds erg gelukkig met hubby en ik kan niet wachten op de komende 100 jaar samen! Ons 1 jarige jubileum als getrouwd stel hebben we gevierd door samen te gaan skiën en lekker uit eten te gaan.

Qua vakanties ben ik in de tussentijd weg geweest naar Oostenrijk en Spanje. Wintersport en strandvakantie! Best of both worlds. Als ik moet kiezen tussen die 2… Heb ik het heel lastig, haha. Voorheen zou ik sowieso gekozen hebben voor zomervakantie. Maar inmiddels begin ik wat beter te worden in skiën. Dat is toch een stuk leuker als je niet continu met je neus in de sneeuw ligt. Ik kan zonder (al te veel) te vallen van een rode piste af. Ook hoef ik niet meer na te denken bij elke beweging die ik maak. Daardoor kan ik veel meer genieten.

Ons appartement is super snel verkocht. Binnen een paar weken nadat wij het te koop hadden gezet was het weg! Nouja, weg… Hadden we gesprekken met een potentiële koper en dat werd hem uiteindelijk. Wij natuurlijk super blij dat alles zo voorspoedig was gegaan… Alleen ons nieuwbouwhuis is pas in 2018 klaar…  Gelukkig konden hubby en ik terecht bij mijn schoonouders. En vandaag is ook de eerste paal geslagen van ons blok!

Foto is gemaakt door een van onze nieuwe buren :)
Foto is gemaakt door een van onze nieuwe buren 🙂

Werkloos ben ik ook al een tijdje niet meer! Dat is ook wel een hele grote verandering ten opzichte van vorig jaar. Inmiddels werk ik fulltime in Amsterdam en dat bevalt helemaal prima! Het enige nadeel is de reis er naar toe. Wat weer te maken heeft met de NS. Die blijft ieder jaar voor problemen zorgen.

Tot zover de statusupdate! Misschien is het nu maar tijd om weer te ontspannen en Once Upon A Time opnieuw te kijken…
Natuurlijk ook nog de adventcadeautjes van vandaag!
statusupdate
Rapunzel en een scrubhandschoen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here