Blogmas 2016 dag 19 – Oppassen en Minecraft

0
649

Na werk ben ik vandaag in Amsterdam blijven plakken bij mijn schoonzus en zwager om op te passen op de neefjes. Die twee zijn helemaal gek van Minecraft. Ik heb toen besloten om het ook maar te installeren. Even kijken waar die heisa nou eigenlijk over gaat…

Minecraft

Oke, ik aan de Minecraft… Ik ging 6x dood in 10 minuten. Maar gelukkig werd ik door beide neefjes goed gecoacht:

“Je moet niet zohoooooo.”

“Ellen, als ik je even een tip mag geven, je moet een bed maken.”
“Hoe maak ik een bed dan?”
*zucht* “Je doet 3 planken en dan 3 wol erboven.”
“Moet ik dan een schaap doodmaken?”
“Dat is wel het snelste, maar je kunt ook een schaar maken.”

… Wat?

Toen kwam er een Creeper (groen monster), en die ontplofte vlak bij mij en mijn net gefabriceerde huisje van aarde. Alles weg!

Oke, nieuwe poging…

Gekilled door een zombie. Minecraft is echt mijn game blijkt wel!

Maar ik moet eerlijk zeggen. Het is wel leuk. Zeker om te beginnen en om alles op te bouwen als een ontdekkingsreiziger of zoiets. Een survival.

Ik heb na het naar bed brengen van de jongens belooft dat als ze gelijk gaan slapen, ik ze op eerste kerstdag mijn huisje laat zien. Zij slapen nu… En ik maar hopen dat ik ook maar echt iets kan fabriceren tegen die tijd.

Daarom is deze blog wat korter. Ik moet Minecraften om de neefjes te imponeren… Echt niet omdat ik het zelf zo leuk vind hoor… Echt niet…
De advent moet helaas even op zich laten wachten. Ik ben na vanochtend nog niet thuis geweest en heb dus nog geen kans gehad om de kalenders te openen.
Morgen dus dubbel feest!

Minecraft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here