Blogmas 2016 dag 21 – Autorijden proefles

0
739

Afgelopen jaar schreef ik in mijn oudjaarsblog dat mijn thema voor 2016 groeien was. (Heb je die nog niet gelezen, check hem dan even via de link hierboven) Om die groei nog even een groeispurt te geven (he, he, he) heb ik me een paar dagen geleden aangemeld voor een proefles; vandaag was het zo ver: ik ging autorijden.

Autorijden

Laat ik even heel eerlijk zijn: ik was heel erg zenuwachtig. Ik wist ook wel rationeel dat ik zenuwachtig mocht zijn omdat ik dit nog nooit eerder heb gedaan. Aan de andere kant had ik ook zoiets van: er zijn ZOVEEL mensen die dit kunnen. Ik zal echt niet de eerste of laatste zijn die hier zenuwachtig voor is.

Toen was het moment daar, de lesauto kwam de straat in rijden en toen… Hebben we nog 15 minuten stil gestaan omdat alles nog goed afgesteld moest worden. De stoel, het stuur etc. Schakelen hoefde ik gelukkig niet te doen. Het enige waar ik me op moest concentreren was het gas geven en sturen.

Autorijden
De kwaliteit van de foto’s is een beetje bagger… Maarja, het was ook bagger weer, dus dat klopt dan wel.
Gelukkig is de straat waar we wonen een doodlopende weg. Dus ik kon gelijk starten met ‘keren door middel van steken’. Yeey autorijden!

Ik ben heel trots op mezelf want:
1. Ik heb nergens tegenaan gereden.
(ondanks in de regen en in het donker gereden te hebben)
2. Ik heb gelijk een deel van de avondspits meegepakt.
3. Ik heb op sommige stukken de maximum snelheid gereden (en was dus niet bang om te gassen).

En 4. Ik heb het autorijden overleefd.

Komende tijd moet ik er over gaan nadenken of ik bij deze rijschool les wil krijgen en of ik mijn theorie met een klassikale cursus wil halen of oldskool individueel.
Al met al genoeg om over na te denken en genoeg indrukken om van bij te komen.

Daarom een lekker chocolaatje en een (anti-rimpel) dagcreme met spf 15. Er staat op de verpakking dat het Essential Cream is. Dus die moet ik morgen maar even proberen!

Autorijden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here