Blogmas 2016 dag 24 – Kerstavond

0
806

Eerst leek er geen einde aan te komen. Soms moest ik zo lang zoeken naar een onderwerp en ineens is het zo ver… De laatste dag van Blogmas: Kerstavond!

Kerstavond

Ik heb vandaag doorgebracht door even lekker te gaan lunchen met hubby en nog even de winkels in te duiken. De laatste kleine dingetjes gekocht en toen ik een paar hele mooie hakken zag staan kon ik die niet laten liggen. Ze zijn echt perfect voor de feestdagen. Dus net op tijd gescoord!

Kerstavond

Wat mijn kerstavond ook wel goed heeft ingeluid is het tegenkomen van 2 Disney helden!

Na thuiskomst natuurlijk gelijk de tv aan op Serious Request! Denk er even aan dat je nu nog steeds kunt doneren! Doen!

Verder vanavond een traditioneel kerstavonddinner gehad. Daarvoor heb ik nog even wat uitgeprobeerd. Ik heb camembert insnijden en plakjes knoflook hierin steken, een paar takjes tijm (of gedroogde tijm) met honing erbij. Oven op 200 graden en de camembert er voor 15 minuutjes in. Dan smelt de kaas, trekken alle smaken erin en kun je daarna je brood hierin dippen. Heerlijk!

Kerstavond

Tenslotte kreeg ik vandaag nog het Disneykasteel uit de kalender en een heerlijke handbalm.

Kerstavond

Dan heb ik voor vanavond nog de keuze uit deze Lush… Magic of Christmas en Luxury Lush Pud.

Voor een uitgebreide beschrijving van mijn kerst-lush favorieten, check deze blog!

Kerstavond

Daarna natuurlijk kijken naar All You Need Is Love. Dat maakt de Kerstavond af.
Deze avond houdt in dat de Blogmas 2016 is afgelopen! Maar geen zorgen, ik ben nog niet weg uit 2016. Er komt nog een oudjaarsblog.

Ik ga lekker genieten van de komende kerstdagen met mijn familie. Ik wil al mijn lieve lezers een fijne kerst wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here