2017 – De eerste blog!

0
37

Zo goedemorgen allemaal! Nog een gelukkig nieuwj… Nee, dat mag dan niet meer geloof ik hea? Wat is eigenlijk die magische grens dat de nieuwheid er vanaf is na een jaarwisseling? De eerste werkdag na nieuwjaar?

Je begint met goede voornemens, een schone lei, een nieuwe start… En een giga writersblock. Want waarmee moet ik 2017 nou af trappen?

Een jaar overzicht van 2016? Huis verkocht, nieuwe baan, een jaar getrouwd, vakantie naar Spanje. Veel dingen waar ik al eerder over heb geschreven.

Start van 2017

Misschien over goede voornemens van 2017… Maar dan moet ik helemaal gaan opsommen wat ik van plan ben in 2017 en dat ga ik echt niet doen, want dan moet ik dat een soort van gaan plannen, en gewoon nee. Dat is mijn goede voornemen.

Dus mijn plan de campagne was dit: ik doe het gewoon lekker niet. Geen eerste blog van 2017. Dan heb ik al die problemen niet! Top idee. Uitvoering blijkt wat lastiger…

Site update

Vandaar even die radiostilte. En ik moet zeggen, na zo’n volle blog maand als december was ik daar ook wel even aan toe. Wees niet bang, ik ben ondertussen wel druk bezig geweest met de site. Daar zien jullie alleen nog helemaal niks van, maar daar hoop ik snel verandering in te brengen.

Het komende jaar ga ik de lay-out van de site aanpassen en ook de blogs in een ander jasje steken. No worries, ze blijven hilarisch en leuk om te lezen, net zoals voorheen.

Hubby-cam!

Voor de vlogs is er ook een nieuw item… De Hubby-cam!
Die hebben we getest op wintersport waardoor ik nu nog enkele (tientallen) GB aan videomateriaal kan gaan doorspitten. Daar ga ik binnenkort mee aan de slag.

De Hubby-Cam gaat ook mee in april naar onze volgende vakantiebestemming. Ik wil nog niet verklappen waar we heen gaan, maar de hoofdstad rijmt op paksoi en je kan er (veel meer dan) loempia’s eten.

 

Maar nu moet ik toch echt stoppen met het opsommen van wat ik allemaal wil gaan doen in 2017 (schrap dat goede voornemen maar gelijk). Ik kan simpelweg gewoon niet meer typen.

Mijn bloghulp is ook in 2017 actief <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here