Adventkalenders review – Hallo december 2017!

0
239

Hallo december 2017! Wat heb ik hier naar uitgekeken! Niet alleen omdat dit de maand is van Blogmas, Sinterklaas, Kerst en meer warme choco’s met slagroom, maar ook omdat ik nu eindelijk weer deurtjes mag openen in de adventkalenders van dit jaar!Voordat ik verder ga schrijven over de adventkalenders… Even wat aandacht voor het te gekke nieuwe Blogmas logo! Ook dit jaar weer gemaakt door mijn vriendinnetje Eva (bekijk hier haar Instagram). Ik ben er echt super blij mee. Want naar mate december vordert zal het logo ook steeds kerstiger worden! Bedankt lieve Evel!

Dit jaar ben ik ietsje overboord gegaan met de adventkalenders, ik heb er namelijk niet 2 zoals in 2016, maar nu heb ik er 4…

De eerste 2 zijn zijn gevuld met heerlijke chocolaatjes en wat minder een aanslag op je bankrekening. De rechthoekige kost namelijk maar €1,50 en de ronde €7,50. Bij de eerste maak je op de klassieke wijze iedere dag een deurtje open. Bij de ronde adventkalender draai je de schijf opzij waardoor je iedere dag een nieuw chocolaatje tegenkomt.
Ook kun je bij deze gewoon de hele bovenkant er afhalen, voor als je hem wilt hergebruiken (of in 1x leeg wilt eten).
Beide zijn verkrijgbaar bij de Hema.
Kleine sidenote… Meneer en mevrouw Hema… Op de rechthoekige kalender lijken de 1 en de 7 wel heel erg op elkaar. Daardoor raak ik in de war.
De rechthoekige aventkalender is helaas niet meer online te krijgen op het moment. Maar de ronde adventkalender nog wel.

De derde adventkalender is van Alessandro. Hierin zitten nagellakjes en handverzorgingsproducten. Ook deze adventkalender van €49,95 is helaas niet meer online verkrijgbaar. Maar op Bol.com is deze er nog wel.

Voor vandaag kreeg ik een mooie donkere nagellak uit de kalender.
Op de foto heb ik hem niet op. Ik moet eerst nog mijn andere nagellak er af halen. Benieuwd hoe die staat? Morgen post ik van deze nagellak een foto op Instagram.

Tenslotte… De dure, uitgebreide en super mooie adventkalender van Rituals. Dit is niet een kalender die je zomaar neerzet, je moet even Ikea-en om hem in elkaar te zetten. Gelukkig zitten in dit pakket WEL alle onderdelen.

Het in elkaar zetten duurde maar een paar minuutjes. Het duurde langer om elk pakketje aan het juiste takje te hangen. Helaas is deze deluxe kalender ook niet meer online te krijgen.
Maar mocht je in je huis geen ruimte hebben voor een kerstboom, kies dan voor deze Rituals adventkalender. Dan heb je in 1 aankoop de boom én de cadeautjes, zonder al die naalden in je huis.

In het pakketje van vandaag zat een handige verzorgingscombi voor de wintermaanden. En sowieso dat ik deze ga meenemen op wintersport!

Morgen een nieuwe blog online met daarin creatieve ideeën voor je nagels deze feestmaand. En natuurlijk alles wat er achter de deurtjes van Blogmas dag 2 vandaan komt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here