Feestnagellak – Blogmas dag 2 2017

1
690

Vandaag ben ik lekker aan de slag gegaan om mijn nagels wat decembersfeer te geven. Ik heb natuurlijk eerst de nagellak van de Adventkalender van Alessandro uitgeprobeerd (check de foto op instagram). Daarna was het tijd voor de feestnagellak.

Sinterklaasnagellak

De eerste is vrij gemakkelijk te doen. Ik heb een rode nagellak opgedaan. Deze kan van de Hema of Etos zijn, je hebt niet een specifiek merk nodig. Daarna heb ik een blanco sneldrogende topcoat opgedaan. Dit is de ideale basis wanneer je aan de slag gaat met acrylverf. Dit droogt super snel. Wanneer je een foutje maakt en uit de bocht vliegt kun je dat makkelijk corrigeren door het er af te schrapen, en je rode basis is niet beschadigd!
Ik heb een simpele mijter hierop geschilderd, maar wil je het nog gemakkelijker, dan kun je natuurlijk ook gaan voor de staf van Sinterklaas of het Grote Boek. Als laatste nog een topcoat laagje er overheen and you’re good to go!

Pakjesnagellak

Voor deze look ben ik ook begonnen met een rode ondergrond, maar je kunt natuurlijk ook verschillende kleuren gebruiken. Je start met een vierkantje. Zorg dat je aan de bovenkant nog ruimte genoeg overhoudt om later de strik ook hierboven te maken. Vergeet niet de blanco topcoat voordat je begint om er echt een cadeautje van te maken.
Om de strik te maken verf je twee lussen. Daarna maak je een horizontale lijn en een verticale lijn over het gekleurde vlakje, en voilà, echte feestnagellak!

Adventkalenders

Voor dag 2 heb ik natuurlijk weer twee lekkere chocolaatjes uit de adventkalenders gekregen. Ook kreeg ik een nagelvijl van Alessandro. Van Rituals kreeg ik een lekkere handcreme van de lijn Ritual of Ayurveda. Die kon ik beiden direct gebruiken!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here