Relaxpakket: Hoe kom je de donkere maanden door? – Blogmas dag 4

0
318

December is pas net begonnen, maar wat moet je doen als je er al een beetje doorheen zit? Het is donker, koud en we moeten nog een tijdje tot er echt overal kerstverlichting hangt. Gelukkig heb ik een ideale oplossing: het december relaxpakket!

Guys and girls… Hoe cute is dit logo?

Relaxpakket – first things first

In de herfst en winter, is er behalve thee, een drankje waar ik echt niet zonder kan. Ik heb er al een paar op. Mijn favoriete plekje om een WARME CHOCO te halen is in Zoetermeer; CHCO Café.
Hier kun je kiezen uit de grootste variatie in choco spoons, met natuurlijk slagroom en karamelsaus!
Er zijn zoveel lekkere smaken dat ik nooit kan kiezen. Daarom kom ik er steeds terug om meer in te slaan.
Voordat hij weg was heb ik dan ook de Sintspoon meegenomen. Hoe leuk is die als cadeautje (voor jezelf)?

Relax essentials

Als ik even wat tijd inruim voor mezelf vind ik het fijn om met nagellak bezig te zijn… (Ontdek je al een trend in mijn blogs?)
Je begint natuurlijk met het vijlen van je nagels. En een simpele feestnagel kun je natuurlijk zo creëren als je een glitternagellakje hebt liggen. Of als je wat meer tijd hebt, kun je voor een van de opties gaan uit mijn blog van vorig jaar. Daar staat ook een tip over hoe je extra snel glitter op je nagels kunt krijgen.

Ook een gezichtsmaskertje kan je weer helemaal fris en fruitig laten voelen. Dit masker van de Etos met honing zorgt ervoor dat je dode huidcellen verwijderd worden en dit plakkerige goedje stimuleert de celvernieuwing. Na dit peel-of-masker ben je weer helemaal good to go!

Adventkalender dag 4

Ik blijf helemaal lekker in de verzorgingsproducten, en ik had een extra verassing! Toen ik de kalender een beetje door elkaar schudde zag ik, in het vakje van dag 1, het verstopte adventcadeautje van dag 3 zitten! BOEM! Vandaag dus ineens 5 adventproducten in plaats van 4.
Een douchefoam van de heerlijke winterlijn van Rituals; Ritual of Anahata. Natuurlijk 2 lekkere chocolaatjes en 2 producten uit de Hand!Spa-lijn van Alessandro. Perfect als aanvulling op mijn relaxpakket en ook als voorbereiding op 5 december!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here