Do it yourself kerstdecoratie – Blogmas dag 11

0
469

Wat een sneeuw! Ik vind het zo mooi. De wereld lijkt zo rustig en stil wanneer het sneeuwt. Het ideale moment om het in huis nog wat knusser te maken.

Ik heb vandaag mijn creativiteit losgelaten op een paar dennenappels. Van mijn herfstdecoraties had ik nog een uitgeholde tak en wat dennenappels liggen. Officieel is het nog herfst (al zou je het niet zeggen als je nu naar buiten kijkt), dus het is tijd om mijn dennenappelvriendjes om te toveren van herfst- naar kerstdecoratie!

Kerstdecoratie – gerecyclede vissenkom

Zoek eerst een grote vaas of oude vissenkom die je nog hebt liggen. Deze gebruik je om dennenappels en wat lampjes in te doen. Deze decoratie is niet ingewikkeld. Gelukkig kun je met lampjes heel snel iets kerstig maken.

Kerstdecoratie part 2

Deze decoratie vergt iets meer werk. Hiervoor kun je je verfkwasten tevoorschijn halen. Ik heb gekozen voor rood en groen, 2 kleuren die voor mij kerst symboliseren. Maar je kunt natuurlijk ook iets kiezen wat matcht met de kleur van de kerstballen in je boom oid.

Zoals je kunt zien heb ik alleen de uiteindjes van de dennenappel bewerkt met een kleurtje. Maar wees zo creatief als je zelf wilt!
Als de verf is opgedroogd is hij wat doffer en minder in your face.

Uiteindelijk kun je ze op een bord leggen met een paar kaarsjes of net zoals ik op deze uitgeholde tak. Super leuk als overgang tussen herfst en winter!

Advent dag 11

Vandaag heb ik een lekkere handlotion gekregen uit de Alessandro kalender. Super fijn met de kou! Daar krijg ik altijd een drogere huid van. Van de Hema weer 2 heerlijke chocolaatjes. En tenslotte van Rituals een heerlijke bodymist van Ritual of Dao. Deze is echt mijn favoriet! Ik spray dit op mijn kussen als ik niet goed kan slapen, dan ruikt alles lekker en kan ik mijn hoofd leeg maken en ontspannen. Weltrusten en tot morgen bij een nieuwe blog!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here