Ontplofte koffer, ontploft hoofd – Blogmas dag 13

0
510

De dertiende dag van blogmas! Hoewel voor veel mensen de 13e een ongeluksgetal is, is dat voor mij echt niet het geval. Zowel Hubby als mijn zusje, twee van de meest belangrijke personen in mijn leven zijn jarig op de 13e. En ook vandaag was een leuke dag, namelijk tijd om wat spulletjes in te pakken, want morgen gaan Hubby en ik samen een paar dagen naar het land van chocola, bier, frieten en kerstmarkten.

Ontplofte koffer, ontploft hoofd

Waarom is het altijd chaos wanneer ik ga inpakken? Al is het 2 dagen weg, al is het 3 weken op vakantie, hotel of logeren bij een vriendinnetje. Altijd chaos.
Ik vergeet spontaan welke spullen ik dagelijks gebruik. Of überhaupt welke spullen ik echt mee moet nemen, en welke niet.

Borstel, check. Krultang, nee. Ik heb al krullen. Stijltang. Nee, daar heb ik echt geen tijd voor. Waar zijn al mijn haar elastiekjes? Waarom koop je er altijd 100 en ben je er vervolgens 99 kwijt?
Wat ik ook altijd kwijt ben is mijn telefoon. Speaking of… Waar is die? Huiskamer? Keuken? Waar heb ik hem als laatst gezien? In de oplader? Nope.
Heb ik hem op het bed gegooid en daarna is de kat er op gaan liggen. Wat een lieve knuffelige kat! Ohja, ik moet de nageltjes van Milady even knippen. Nu het wat kouder is komt ze minder buiten en slijten die nageltjes niet zo af.
Kat in de houdgreep en knippen maar! Goed, nu de kat belonen, snoepje geven!
We hebben een leuk balletje gekocht waar je snoepjes in kan doen. Ze speelt ermee door haar neus er tegenaan te doen, en zo rolt ze hem door het huis heen! Zo leuk om te zien! Moet je zien Hubby, hoe lief is dit! Ik kan Milady ook een kleine kerstmuts op zetten! Dan is ze helemaal in Blogmas sfeer! (Check mijn instagram voor de foto!)
Sorry, wat zei je Hubby? Hoe bedoel je ingepakt?
Oh… Inpakken…

Advent dag 13

Vandaag weer een hele mooie nagellak gekregen. Deze keer een paarse! Een kleur die je misschien niet direct koppelt aan kerst. Maar het is een echte winterse kleur. Van Rituals een lekkere handzeep. Perfect om mijn net gelakte nagels schoon te houden wanneer ik de chocolaatjes half heb laten smelten in mijn hand omdat ik gedachteloos naar de kat met kerstmuts heb zitten staren. Ohja, inpakken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here