Mega adventkalenders uitpak update – Blogmas dag 14

2
764

Omdat ik vandaag ben vertrokken naar onze Zuiderburen samen met Hubby heb ik alvast een aantal dagen van de adventkalenders van te voren geopend (omg!). Alvast een kleine kerstochtend en een sneak preview van Gent!

Advent-mania

Ik heb vandaag 4 dagen geopend voor de tijd dat ik niet thuis ben om het op de dag zelf te doen. Want anders had ik het moeten uitstellen tot de dag dat ik terug kwam uit Gent. En dan had ik langer moeten wachten, ha, echt niet! Uitpakken die adventkalenders!

Rituals goodies!

De lekkere Hammam douchegel is meegegaan naar Gent, Net als de Rituals of Dao relaxing serum. De Rituals kaars is weer top! Maar de Samurai tube… Ab-so-luut niet mijn favoriet. De Samurai-lijn vind ik lekker ruiken, het gaat niet om de geur. Maar dit is 2-in-1 bodywash en shampoo. Dat is een dikke vette nope voor mij. Bodywash-shampoo of shampoo-conditioner? Hell no. Na 1x gebruiken is mijn haar stro. Gelukkig is Hubby wel fan.

Chocolaatjes van Hema adventkalenders

Kijk even hoe lekker! Een bloemetje, klokje, vis en… Kerstboom? Inmiddels ben ik er ook achter welk kleurtje welke smaak heeft in mijn ronde kalender.
De goude en blauwe hebben een praline/hazelnootsmaak. Super lekker. Mijn minst favoriete is de zilveren. Die smaakt naar koffie, en ik ben toch meer een thee persoon. De lekkerste is de roze. Daar zit knettersnoep in (net zoals in die ijsjes van vroeger!). Dus als ik die eet loop ik altijd als een goudvis door het huis. “Hoor je het nu?” mond dicht “Hoor je het nu beter?” mond open “Hoor je het nu?” … “Nu nog steeds?”

Alessandro producten

Na al die nagelproducten nu eindelijk specifiek eentje om voeten te verzorgen. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar misschien is die wel handig na de 10 km wandeling in Gent. Achter het deurtje op dag 15 een top coat met gel effect. Ik heb eerder die van Sally Hansen geprobeerd, maar ik ben benieuwd hoe deze uitpakt. Op dag 16 een potje met een mango/sheaboter behandeling. Super fijn! De nagellak die uit vakje 17 is weer een nude. Ik heb nog niet gekeken naar de dekking, maar de kleur is mooi!

Gent

Vandaag zijn we aangekomen in Gent. Ik geniet nu al zo van alle lampjes en kerstsfeer! Natuurlijk heb ik eerst een heerlijke pannenkoek gehaald bij een van de foodtrucks.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here