Verblijf in INs INN en Gentse Winterfeesten – Blogmas dag 15

0
983

Hubby en ik zijn in Gent vanwege de Gentse Winterfeesten. Bier, chocola, kerstmarkt en een super fijn verblijf in B&B studio INs INN. Vorig jaar zijn we ook in Gent geweest, maar deze stad heeft zoveel leuks dat we ook dit jaar weer hierheen wilden gaan.

Verblijf in INs INN

We verblijven in een Bed & Breakfast studio, INs INN. Een 18e eeuws huis waarin een knusse kamer onze basis is voor de komende dagen. Deze B&B zit in een klein straatje waar gelijk al een restaurant te vinden is. Wanneer je de straat uit loopt sta je gelijk naast de burcht Gravensteen. De kerstmarkt en het winkelcentrum zijn een paar minuten lopen. Ook zijn er zijn ontzettend veel eettentjes, los van de foodtrucks die nu naast de burcht staan.

In INS INN (zeg dat 5x zonder stotteren) hebben we een eigen keukentje, een zithoekje en een badkamer MET bad.

De eigenaresse is erg vriendelijk en heeft ons gewezen op een aantal bakkerijtjes in de buurt waar je broodjes kan halen voor het ontbijt. Ik wil ze het liefst allemaal proberen!

Kerstmarkt

Gent is gewoon een ontzettend leuke stad. Vanochtend was er al veel bedrijvigheid van mensen die naar hun werk gingen en al snel begon de ook kerstmarkt al wat drukker te worden. Hubby en ik hebben eerst ontbeten met een vers croissantje en een verse jus.
Vervolgens lekker op een terrasje gezeten met een warme Cécémel en een heerlijke warme appeltaart! (Vandaag was echt een complete foodday)

Uiteindelijk zijn we, letterlijk, alle kerstmarkt kraampjes af geweest. Tussendoor nog een warme Cécémel voor mij en een Gentse Gruut Amber voor Hubby. Aan het einde van de dag zijn we beland op het foodtruck pleintje vlakbij de Burcht. Hubby is daar naar de Frituur-truck geweest, en ik heb gekozen voor de Loving Hut-truck. Daar hadden ze een heerlijke vegan spaghetti!

Om af te sluiten hebben we nog een rondje gelopen door de stad en vanavond lekker even Netflixen, want ik heb gehoord dat er een nieuwe kerstfilm op staat met mijn naamgenootje als hoofdpersoon!
Mochten jullie overigens nog leuke kerstfilms weten, please let me know! Ik heb wel iets met kerst namelijk…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here