Lush voor onder de kerstboom – Blogmas dag 18

0
901

Ook dit jaar heb ik natuurlijk weer wat voor onderzoek gedaan om jullie wat ins en outs te geven over de vele opties die Lush te bieden heeft in deze december. Er zitten weer wat oude vertrouwde toppers bij en wat producten die nieuw waren voor mij, maar zeker niet minder lekker. I love Lush!

Lovely lush

Al jaren mijn favoriet rond kerst en echt een aanrader! The Magic of Christmas is echt wat het zegt op de verpakking. Een kruidige kerstster die je bad vult met glitter, bubbels en voedende amandelolie. Dat alles op een kaneelstokje met een rode strik en een kerstbelletje. Dat laat doet mij altijd denken aan de Polar Express, een van mijn favoriete kerstfilms, leuk idee om zo even te kijken…

Een ontzettend kleurrijke badbom die ik altijd bewaar tot kerstavond. Heerlijke lavendelgeur waardoor je helemaal kan opladen voor de drukte. Hij heet natuurlijk ook niet voor niks de Luxury Lush Pud.

Let’s bring in the sweet magic met de Magic Wand! Deze bubble-bar/wand swirl je door je bad waardoor je bubbels krijgt met een heerlijke zoete geur en subtiele glitter.

Gelukkig hoef je niet naar het oosten om de ster te volgen. Met deze bathbomb heb je er zo een paar in je bad dobberen terwijl je zelf in de blauwe lucht kan drijven… Hoe sprookjesachtig klinkt dit? Gelukkig kan dit sprookje met Shoot For The Stars ineens werkelijkheid zijn. Had ik al gezegd dat hier een heerlijke sinaasappelgeur aan zit met bergamot?

De laatste tijd ben ik ontzettend fan van bath melts. Deze gebruik ik altijd in delen (net zoals de meeste Lush producten trouwens). Je badwater heeft ook ineens een heerlijke verzorgende amandelolie en cacaoboter. Sowieso vind ik deze Tree-D om zijn naam al super leuk. Daarbij ruikt het ook nog super lekker!

Advent dag 18

Yes! Eindelijk weer uitpakken! Vandaag een douchegel van Ritual of Ayurveda, 2 Hema chocolaatjes (waaronder een schaapje!) en tenslotte van Alessandro een nagellak die je nagels witter maakt. Ik ben heel erg benieuwd! … Als ik dit buiten smeer op de straat. Ziet het er dan weer uit als vorig weekend met al die sneeuw?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here