Mijn favoriete kerstmuziek – Blogmas dag 20

0
578

Ik ben al maanden bezig met het verzamelen van nummers in mijn ultieme kerst playlist op Spotify klaar te hebben. In deze blog nummers die voor mij echt niet mogen ontbreken en je kamer, auto of ruimte waar je oren zich ook bevinden vullen met kerstsfeer!

Yes het eerste cadeautje ligt onder de boom! Nu is het echt op 1 hand aftellen tot kerst!

Ultime kerstmuziek playlist

Deck the Rooftop (Glee gast version)
In de ochtend om lekker vrolijk wakker te worden en mee te zingen… Sorry buren! Dit nummer is uptempo, vrolijk en musicalachtig. Helemaal leuk!

Do they know it’s Christmas – Band Aid en dan niet de 2014 versie, maar de originele. Dat hoort gewoon bij december.

Happy X-mas (War is over) – John Lennon, ook onderdeel van mijn opvoeding. Opnieuw, het is gewoon geen december zonder dit nummer geluisterd te hebben.

Last Christmas – Wham, deze brengt herinneringen terug van toen ik en mijn zusje door de kamer dansten en de kerstboom versierden. Ruzie om wie de piek boven op de boom mocht zetten… Good times.

Driving home for Christmas – Chris Rea, natuurlijk omdat ik nu mijn rijbewijs heb en eindelijk echt zelf naar huis kan rijden voor kerst. Yes!

Wonderful Dream – Melanie Thornton, ik kreeg altijd enorme fuzzy feelings wanneer de reclame met de verlichte rode vrachtwagens langs kwam op tv. En wanneer ik dat nummer hoor beginnen de kerstkriebels te komen. Holidays are coming!

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie must-listen kerstmuziek. Laat even een reactie achter, want mijn playlist kan nog steeds wel wat aanvulling gebruiken.

Advent dag 20

Oké, Rituals, even serieus, het is buiten dan wel donker, maar zwarte zeep? Dan kan je het wel leuk proberen te maken met een scrubhandschoentje, maar… Wat ruikt dat lekker! En je huid is gelijk super zacht! Vanavond ook gelijk een hydraterende voetcreme van Alessandro gebruikt. Ook super lekker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here