Tafeldecoratie voor het kerstdinner – Blogmas dag 21

0
857

Vandaag is de eerste officiële winterdag! Dat houdt in dat het ook de langste nacht is en de kortste dag. Des te meer reden om het in huis nog gezelliger te maken. De uitgebreide kerstdinners kun je ook wat opvrolijken met simpele decoraties zoals deze.

1, 2, 3, 4 Kerstboompjes van papier

Iets leuks hoeft gelukkig niet altijd moeilijk te zijn. Hiervoor heb je alleen papier nodig en een satéprikker.
Je kunt er voor kiezen om een driehoek te vouwen of om een reepje papier op het stokje te prikken.
In beide gevallen heb je snel een leuke kerstboom gemaakt! En kijk ook even hoe leuk dit papier is!

Fancy bestek!

Wanneer je nog wat kleine kerstballen over hebt hoef je die absoluut niet direct weer op zolder te leggen in een doos. Wanneer je er een paar hebt kun je ze aan het bestek binden met een feestelijk touwtje of een draadje. Combineer kleuren die je in je kerstboom hebt hangen om het hele geheel samen te laten komen. Like a fancy and professional christmas partyhost.

Wijnglazen als tafeldecoratie

Ik had nog wat meer kleine kerstballen over. Ik heb ze in een wijnglas gedaan en het glas omgedraaid. Wanneer je op het rechtopstaande glas een papiertje legt, kun je het glas snel omdraaien. Haal vervolgens het papiertje onder het glas vandaan en voilà! Zet tenslotte en waxinelichtje op de voet van het glas en klaar!

Advent dag 21

Ok, hier ben ik oprecht heel blij mee. Mijn nagellakverzameling droogt regelmatig uit omdat ik vergeet het flesje dicht te draaien. In de kalender van Alessandro zat achter vakje 21 een flesje met nagellak verdunner. Ik wist niet eens dat dit een ding was! Ik ga dit zeker gebruiken. In de Rituals kalender weer een lekkere douchegel.
Uiteraard nog 2 lekkere chocolaatjes om de dag compleet te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here