Het is kerstavond, de laatste blogmas van 2017 – Blogmas dag 24

0
985

Het is kerstavond! De laatste dag van blogmas 2017. Hoe kan deze maand zo snel gegaan zijn? Even ontstressen met een DIY gezichtsscrub dus! Ik ben nog niet helemaal klaar met bloggen voor dit jaar, maar dit is wel de laatste dagelijkse blog! Nu natuurlijk All You Need Is Love kijken en kerst vieren met mijn familie. Fijne kerst lieve lezers, en geniet van mijn laatste kerstblog!

December is tot nu toe echt een fantastische maand geweest waarin ik heel veel heb gedaan! Hier zie je enkele highlights:

#makeitadecembertoremember

Deze hashtag heb je misschien wel voorbij zien komen op instagram. Iedere dag iets doen wat deze december bijzonder maakt. Ik kijk met veel plezier terug op onze bezoeken aan de kerstmarkten, de vele gedronken warme choco’s, de december snacks en de geur van dennenbomen in het huis. Natuurlijk ook stemmen voor de Top2000 en doneren aan Serious Request. Veel uitstapjes met de leukste man van de wereld en ook iedere dag een blog schrijven. Dat was niet altijd even gemakkelijk. Met hulp van Hubby heb ik toch nog iedere dag iets leuks kunnen posten!

DIY gezichtsscrub

Vandaag heb ik nog even in de keuken gestaan. Niet voor de kersthapjes, nouja ook. Maar om een lekkere scrub te maken.
Dat is gemakkelijker dan je denkt! Ik heb twee versies gemaakt.
Scrubjes met suiker zijn super fijn voor je gezicht, omdat die niet te heftig zijn. Maar je kunt er natuurlijk nog meer verzorgende producten aan toevoegen.

1. Kokosolie, citroensap en kristalsuiker.
De kokosolie heeft een anti-bacteriële en de hydraterende werking. Daarom zou ik deze niet aanraden als je al van nature een wat vettere huid hebt. Voor een masker voor 1 persoon heb je maar twee eetlepels hiervan nodig. Het is het meest makkelijk om de kokosolie kort te verwarmen zodat het mengen met de andere ingrediënten makkelijker gaat. Met een eetlepel kristalsuiker en een eetlepel citroensap is dit masker compleet.

2. Bruine basterdsuiker, honing en citroensap.
Honing is ideaal voor een wat onrustigere huid. Het werkt verzorgend en verwijdert vuil en onzuiverheden. Voor een masker voor 1 persoon heb je genoeg aan een eetlepel honing, een eetlepel citroensap en 2 eetlepels basterdsuiker. Scrubbertie scrub scrub.

Advent 24 – review van de kalenders.

De adventskalenders zijn heel fijn geweest. Maar to be honest, de deluxe adventkalender van Rituals… Hij neemt wel heel veel ruimte in. Uiteindelijk denk ik niet dat ik hier heel veel blijer mee ben dan de goedkopere adventkalender. Ik heb hem goed kunnen vergelijken met die van mijn zus, die had deze variant. Beide ontzettend leuk, maar de ene toch net wat goedkoper. In vergelijking met vorig jaar ben ik blij met de producten die er in zaten. Van alle producten die ik heb gekregen vond ik de lijn Rituals of Dao het lekkerst. Maar die begon al met een voorsprong, want dat is gewoon mijn favoriet.

Alessandro had ontzettend veel leuke nagellakjes. Zelf vond ik de  kleine zakjes wat minder leuk. Ik hou ontzettend van crèmes en peelings. Maar zo’n zakje kun je niet lang bewaren. Gelukkig zaten er ook kleine potjes in de kalender. Helemaal top! Mijn favoriete kleur is uiteindelijk denk ik de donker rode. Erg leuk voor de december, kerst en de rest van de wintermaanden.

De chocolaatjes waren ontzettend lekker. Ik heb ze niet allemaal gelijk op de dag zelf opgegeten. Vaak had ik in de ochtend net mijn tandengepoetst, of in de avond net teveel gegeten. Maar, allemaal heerlijk en nu wel echt allemaal op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here