12 maanden in 12 foto’s – 2017

0
1242

Vandaag op oudjaarsdag het ultieme moment om terug te blikken op 2017. Wat een bijzonder jaar is dit geweest. Wil je weten waarom? Lees snel verder!

Januari

Ik ben met familie naar de Lion King geweest. Ik kreeg nog steeds kippenvel op dezelfde momenten als toen ik de film keek. Wat een prachtige voorstelling met fantastische zang en mooie dans! Ik ben nog steeds gek op theater en Disney. De combinatie is geweldig.

Februari

Deze foto heb ik gemaakt toen ik van mijn werk naar de tram waaide. Februari was een echte waai-woei-wind maand. Gelukkig kon ik nog wel genieten van alle voorbij waaiende mensen terwijl ik zelf de andere kant op fladderde.

Maart

Deze maand ben ik naar Carré geweest. Youp van’t Hek speelde zijn voorstelling Licht. Ik kan altijd goed ontspannen in het theater zitten bij zijn shows. Die man kan goed vertellen en zingen. Bovendien ga ik enorm mee in die verhalen, en vind ik zijn grappen ook leuk. En dat is natuurlijk waar je voor gaat.

April

Deze maand heb ik deels doorgebracht in Vietnam. Dit was een ontzettend mooie reis. Vanuit de drukke stad kwamen we terecht in de rust van Mai Chau. Die enorme uitgestrekte rijstvelden. Prachtig!

Mei

In Hoian zijn we op een fietstour geweest; heaven and earth bicycletour. We zijn over de Monkey bridge gefietst  (heel smal en gammel, er miste een paar planken) en ik heb met 2 dames van 80 jaar oud matten geweven. Ook ging ik met deze dame “Sexy Lady” een stukje varen in een handgemaakt bootje.

Juni

Deze maand moest ik voor mijn werk naar Enschede. Gelukkig kon er een relax weekendje aan vast geplakt worden. Samen met Hubby heb ik overnacht in Huize Holterhof. Hier waren ook diverse sauna’s en een buiten zwembad. Namastay here a long time.

Juli

Deze maand is de huidige layout van de site werkelijkheid geworden. Hier ben ik nog steeds super blij mee! Waar ik ook erg blij mee ben is dit momentje met mijn lieve knuffeltijger Milady.

Augustus

Ik had deze maand kunnen kiezen voor een bezoek aan het vuurwerk festival in Scheveningen of een gezellige dag met vrienden bij de biermarkt in Sassenheim. Maar helaas is dit jaar ook mijn lieve oma overleden. Vanwege haar ziekte ben ik al eerder gestart met afscheid nemen van mijn oma. Toch was dit afscheid ineens echt definitief. Hierover schreef ik ook mijn blog: Dag lieve oma.

September

In september ben ik helemaal uit mijn dak gegaan op Paint it Black, live bij de Stones in de Amsterdam Arena. Ik was echt oprecht verbaast over de energie van die mannen en het plezier waarmee ze nog op het podium staan. Echt een super fijne herinnering.

Oktober

Hoe erg Oktober is deze foto? Deze heb ik gemaakt in Amsterdam. Ik hou ontzettend van de herfst en hoe de natuur zelf zijn eigen blaadjes verft in de mooiste kleuren.

November

Ok, het buiten sporten werd steeds lastiger omdat het donkerder en kouder werd. Hubby en ik hebben besloten om daarom onze in-home gym uit te breiden met een roeimachine. Deze hebben we wel nog even zelf in elkaar moeten schoenen. Dat was work-out nummer 1.

December

Yes! Deze maand hebben we al dikke sneeuw gehad! Deze foto is van ons huis. (Helaas heb ik deze fantastische foto niet zelf gemaakt) Ik kijk er zo naar uit om komend jaar ons huis verder  in te richten en er echt een thuis van te maken. In 2018 is dat eindelijk zo ver!

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!
Liefs,

Ellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here