Lekker in bad op deze relaxte zondag – Blogmas dag 16

0
1787

Als het buiten wat kouder wordt ga ik graag in bad. Inmiddels heb ik een aardige verzameling aan badproducten, daarmee kan ik pas echt relaxen.

bad

Gisteren op de kerstmarkt heb ik veel gelopen. Niet bijzonder veel, maar genoeg om last te krijgen van mijn liezen. Daarom heb ik vandaag een relaxdag ingepland.
Ik heb samen met Hubby meer dan 35 kerstkaarten geschreven.

“Wow, meer dan 35? Hoeveel dan?” … “36.”

Je begrijpt dat ik kramp kreeg in mijn hand en dit dus het ideale excuus vond om lekker in bad te gaan.

Ben je zelf ook een bad liefhebber of ben je nog opzoek naar leuke en lekkere cadeau’s voor onder de kerstboom, dan stel ik je graag voor aan deze opties;

 

De Holi BathBomb van Rituals
Deze bathbomb ruikt heerlijk zoet en zit vol kleur. Toch is deze qua structuur erg anders dan de Lush bathbombs die ik gewend ben. Dat neemt niet weg dat deze ook ontzettend lekker is en ook goed oplost in het water. Je hebt lang plezier van de kleuren in het water en kunt lang nagenieten van de geur!

Frozen badzout
Deze heb ik erbij gezet omdat dit voor mij de eerste keer in een lange tijd is dat ik badzout heb gebruikt. Als kind vond ik het erg leuk, maar om een of andere reden heb ik het nooit echt zelf gekocht. Deze heb ik overigens ook gekregen, maar het was wel een leuke aanleiding om het weer eens te proberen.
Mijn huid was lekker zacht en ik vond het lekker ruiken, redelijk neutraal eigenlijk, maar was er niet zo’n fan van dat het water gelig werd. In geel warm water zitten is toch een beetje gek. Wel heel fijn dat na afloop mijn bad wel nog gewoon wit was.
Helaas kan ik nergens een linkje vinden van deze badzout, maar gelukkig kun je bij de Hema ook zakjes badzout kopen!

bad

Puddy Holly van Lush
Ik ben sowieso een ontzettende fan van bubbel bars! Deze limited edition van Lush is heerlijk zacht voor je huid en maakt ook veel bubbels. De geur is niet te zoet, dus overheerst niet erg. Wel een nadeel is dat het bovenste glitterlaagje er snel van af gaat. Omdat je deze bubblebars juist meerdere keren kunt gebruiken is dat wel jammer. Je bad kleurt mooi Grinch-groen, maar de kleur blijft niet op je huid zitten. Top dus!

Cheery Christmas van Lush
Deze bathbomb heeft een lekkere geur die ik nog niet eerder van Lush heb geroken. De citroenolie maakt de geur ook erg fris, wat je misschien niet direct zou verwachten bij de roze en blauwe kleuren die uit de bomb komen.
Voor mij is deze bathbomb nogal groot om in 1x in mijn bad te doen. Ik heb hem dus eerst door midden gemept (in een miljoen kleine stukjes). Maar deze bathbomb is zeker lekker genoeg om meerdere keren van te willen genieten. Mijn huid is ook super zacht!

Candy Cane van Lush
Hoe kerstig is deze bubble bar? Deze frisruikende candy cane geeft je water een mooie oranje kleur. Net zoals bovenstaande Lush producten is deze limited edition, maar ook vegan. Er zitten veel natuurlijke ingrediënten in, waardoor je hiervan ook prima kunt genieten als je een wat gevoeligere huid hebt. Super leuk voor aan of onder de kerstboom 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here