Wenkbrauwen laten doen bij Salon Von – Blogmas dag 21

0
1660

Vandaag heb ik echt een heerlijke dag gehad, officieel de eerste dag van de winter en de start van mijn vakantie. Die heb ik goed ingeluid met een relax momentje  bij Salon Von.

Salon Von

Om te beginnen met ik vanochtend heerlijk uitgeslapen, daar was ik echt aan toe. Heerlijk tot half 10 blijven liggen. Hierna werd ik lekker wakker gehouden door een schoppende kleine dame. Dat voelt inmiddels niet meer echt als vlindertjes of belletjes. Het is echt lastig te omschrijven, maar als de kleine echt haar best doet zie je nu ook mijn buik wiebelen! Heel bizar!

Na een lekkere brunch ben ik met make-up-loos gezicht de auto in gestapt. Op weg naar een oud studiegenootje, trotse eigenaresse van Salon Von.
Ik heb haar al jaren niet gezien en eigenlijk alleen sporadisch op social media voorbij zien komen. Maar het was heel leuk om elkaar weer even snel te zien. We hadden genoeg bij te kletsen en al helemaal omdat zij ook in verwachting is van haar eerste kindje.

Yvonne heeft me goed advies gegeven. Ik was nog nooit eerder naar een salon geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen. Als puber heb ik teveel geplukt, waardoor ik nu wat smallere wenkbrauwen heb, terwijl ik vroeger echt de wenkbrauwen van mijn vader had 😉

Er werd goed naar mijn gezicht gekeken. Toen heeft Yvonne aangewezen op welke punten zij de wenkbrauwen anders zou vormen zodat het beter past bij mijn gezichtsvorm.

Ik stond er voor open om mijn wenkbrauwen ook te laten verven. Maar dat heeft zij mij afgeraden. Mijn wenkbrauwen hebben wel genoeg kleur en zij vertelde me dat ze het uiteraard wel kon doen, maar dat je weinig verschil zou zien. Natuurlijk zit de verf in eerste instantie ook een beetje op je huid zodat ze voller lijken. Maar dat vaagt snel weg. Met een donkere kleur zou het al snel te hard kunnen worden. Om een kort verhaal nog langer te maken, ik heb het dus niet gedaan.

Tenslotte heb ik van haar ook nog uitgebreide uitleg gekregen over de verschillende serums die er bestaan en welke juist wel of niet werken. Bij sommigen gaan bijvoorbeeld je haren wel sneller groeien, maar wordt de huid er omheen niet verzorgd en kun je ook oogproblemen krijgen.

Salon Von

Ik ben heel tevreden met het resultaat. Het is niet een totaal andere look, maar gewoon net even wat netter en meer verzorgd.(Let ook even op mijn gehighlighte wallen door mijn bril… Hoezo moe? #walliewallie)

Om de vakantie in de luiden ben ik vandaag met Hubby en mijn cleanparents uit eten geweest. Hierna heb ik nog mijn pakje van de dag uitgepakt uit de Rituals adventkalender. Een rode mini lippenstift! Echt mini! Ik vind de kleur heel mooi, maar heb hem nog niet op gedaan. Fingers crossed, ik hoop dat hij mooi staat voor de kerstdagen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here