Winter wishlist – Blogmas dag 23

0
1014

Sinds deze week is het officieel winter! Er zijn dit koude seizoen een aantal dingen die ik echt graag wil doen, mijn winter wishlist!

winter wishlist

Deze winter gaat er even anders uit zien dan normaal. Om te beginnen ga ik sinds een paar jaar op wintersport. Dit jaar ga ik Achenkirch helaas overslaan. Omdat ik krap een maand na de geplande vakantie ben uitgerekend is het niet handig om dan op vakantie te zijn. Bovendien is skiën met een zwangere buik ook geen goed idee. Toch jammer dat ik deze mooie uitzichten even een jaartje moet missen… Maar zoals ze zeggen; gelukkig hebben we de beelden nog (van een eerdere wintersport).

winter wishlist

Wat doe ik dan wel deze winter?

Een dagje welness!

Voor mijn zwangerschap gingen Hubby en ik regelmatig naar de sauna. Maar zeker aan het begin van een zwangerschap is dat niet verstandig, dus heb ik dat even gelaten. Wel merk ik dat ik het idee om er weer heen te gaan erg fijn zou vinden. Dus ik heb op mijn winter wishlist staan om hier even een dagje aan toe te geven. Geen hete sauna’s en koud doorkoelen, maar wel even relaxen!

Veel warme chocomels drinken!

Warme choco is sowieso een winter verslaving van mij en sinds ik een eigen verzameling choco spoons heb nog meer. Ik warm de melk op in een pannetje, choco spoon erin, even roeren en genieten. 

Verjaardag vieren

Derde punt op mijn winter wishlist is Hubby’s en mijn verjaardag goed vieren! Klinkt misschien een beetje suf, maar omdat wij beiden vorig jaar aan het herstellen waren van een operatie (ik aan mijn sleutelbeen en Hubby aan zijn galblaas) hebben we onze verjaardagen niet gevierd. Dat vraagt dus dit jaar om een dikke herkansing!

Sneeuwpret?

Natuurlijk hoop ik ook dit jaar weer op veel sneeuw! Ik hou ontzettend van sleeën en schaatsen, maar ook dat zal ik waarschijnlijk dit jaar niet doen, belly safety first. Wel kan ik natuurlijk sneeuwpoppen maken en wandelen in het bos.

Mocht je denken; Winter? Blegh! Check dan even mijn eerdere blog met 5 anti-winterdip-tips.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here