Laatste Blogmas van 2018 – Blogmas dag 24

0
905

Het is kerstavond! Dat betekent, morgen kerst (yeey) en helaas de laatste blog van de 2018 Blogmas reeks (aawh).

Vandaag heeft Hubby alvast de eerste merengues gemaakt! Toen ik vanochtend nog op bed lag hoorde ik de KitchenAid al aan gaan. Gelukkig is het een simpel recept. En is het vooral lang wachten op het drogen in de oven.

Blogmas

Hubby’s recept uit 2016 is iets aangepast.
Per 50 gram eiwit wat je gebruikt, gebruik je nu niet alleen 50 gram kristalsuiker maar ook 50 gram poedersuiker.
Verder ben je met dezelfde bereidingswijze helemaal good to go! (Ze zijn heerlijk!)

Kerstcadeau

Mijn eerste kerstcadeau is al uitgepakt. Gekregen van Kerstman Hubby! Eigenlijk wilde ik wachten tot eerste kerstdag, maar Kerstman Hubby vertelde dat ik hem misschien al eerder wilde gebruiken. Dus ja, dan gelijk uitpakken natuurlijk!

Blogmas

Deze toffe camera stond al lang op mijn verlanglijstje, dus hier ben ik super blij mee!
Hij ziet er schattig uit door zijn design en je kunt snel foto’s maken. Wel moet je er op letten dat de eerste foto van je pack niet een echte foto is (voordat je helemaal alles mooi in kader en positie hebt). Maar dat is de voorkant van de photopack die er uit komt.

Je kunt met deze camera ook gemakkelijk de licht settings instellen, zo heb je altijd een mooie foto. De foto’s zijn ongeveer de grootte van een pinpas. Dus je kunt ze gemakkelijk meenemen in je portemonnee en vind er altijd wel een plekje voor in je fotoalbum of zelfs je agenda.

Verder een korte samenvatting van vandaag:
Opruimen in huis, lekker in bad, gezichtsmasker, gourmetten (zonder gezichtsmasker, no worries!), start van een Harry Potter marathon, kaarsjes aan, beker choco, beker thee en oliebollen. Heerlijke dag gehad dus!

Deze Blogmas maand zat vol met vrienden, familie, eten, DIY’s, kerstmarkten en heel veel warme chocomelk.
Ik hoop dat deze maand voor jullie ook een December to remember is!

Verder kan ik alleen nog zeggen; lieve bloglezers, fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here