Dubbele verjaardag – Party like a preggo

0
624

Februari is begonnen en dat betekent weer een extra rondje om de zon voor mij! Gisteren ben ik 29 jaar geworden, maar omdat Hubby vorige maand jarig was hebben we dat samen al eerder gevierd.

Onze verjaardag

Omdat mijn conditie en slaapritme nog nooit zo slecht zijn geweest besloten Hubby en ik onze verjaardagen samen te vieren dit jaar. Alle drukte en het volle huis op 1 dag.

Ik ben heel blij dat we daarvoor hebben gekozen, want wat zat het huis vol! Gelukkig hadden we nog extra stoelen in de schuur staan (die moesten wel even eerst ontdooit worden…), maar alsnog kon niet iedereen zitten.
Eh… Staande receptie is ook leuk toch?

Mijn hoofd ging vaak in een soort stand-by “Sorry, welke taart wilde je ook alweer?”. Dan liep ik naar de keuken maar omdat tussendoor de bel ging, liep ik door naar de gang om de visite binnen te laten. “Wat leuk dat je er bent, kom verder. Wat wil je drinken?”.
Uiteindelijk stond ik weer in de keuken en dacht ik… Ja ik ging iets pakken. Maar wat ook alweer? En voor wie?

Je begrijpt dat Hubby de benen uit zijn lijf heeft gelopen. Gelukkig waren er ook mensen die hem extra kwamen helpen. Zo kon ik net even wat vaker op de bank ploffen (als er een plekje vrij was).

Hubby en ik zijn beiden verwend met super leuke cadeau’s. Ik heb bijvoorbeeld lekker veel bad spullen gekregen, een saunabon, een tasje voor mijn instax camera en stiften om nog meer te bullet journallen.
Van Hubby heb ik een mega grote schildersezel gekregen (mijn work-in-progress is te zien op de foto).

verjaardag

Echte verjaardag

Op 2 februari was mijn echte verjaardag. Dit hebben we gevierd met mijn sestra en haar vriend die kwamen brunchen. Ze hadden hun kleine pup Bear meegenomen, dus dat was super leuk!

Na een zwangerschapscursus (spoiler: Hubby vond het niet echt geslaagd) kwamen mijn schoonouders langs. Heel gezellig om even een theetje te doen met zijn vieren. Bovendien kon Hubby zo gelijk even ventileren over de cursus.

Mijn ouders hebben even gefacetimed vanaf hun vakantieadres. Heel leuk om hun hoofdjes zo tegenelkaar aangedrukt te zien zodat ze beiden op het schermpje te zien waren!

’s Avonds zijn Hubby en ik samen uit eten geweest bij onze trouwlocatie. Mijn zus werkt daar in de keuken, dus die kwam ook nog heel even bij ons aan tafel zitten aan het begin van de avond. Het eten was heerlijk, maar dat kan natuurlijk ook niet anders met zo’n kok 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here