Nieuwe bullet journal spread – Maart 2019

0
926

Sinds 2 weken ben ik nu officieel met zwangerschapsverlof! Ik merkte dat ik daar wel aan toe was omdat mijn concentratie echt ver te zoeken was. Hierover schreef ik natuurlijk al eerder in mijn meditatie-blog.
Nu heb ik zeeën van tijd en kan ik me richten op dingen die ik leuk vind om te doen. Gewoon nog even tijd voor mezelf.
Zo heb ik met 2 lieve vriendinnen een zwangerschapsverlof pizzaparty gehad en heb ik afgelopen week een bezoekje gebracht aan een salon om mijn nagels te laten doen.
Ook heb ik nu dus veel tijd om bijvoorbeeld lekker te bullet journallen, omdat de nieuwe maand gestart is heb ik weer een nieuwe maand spread opgezet.

Review februari

In februari merkte ik dat ik de opzet wel erg fijn vond, maar dat de pagina’s van mijn journal wat te dun zijn voor mijn stiften en verf.

Gatenkaas nachten… Nu al? Help…

Zoals je kunt zien was februari een poppige roze maand (ter ere van Valentijnsdag waar ik vervolgens niks mee heb gedaan…).
De schilderingen heb ik gemaakt met Ecoline, Tombow stiften en water. De kleine vlekjes erop heb ik gemaakt door wat zeezout op de schildering te strooien wanneer je verf nog nat is. Zo krijg je een leuk effect.

Opzet maart

Om te voorkomen dat mijn creativiteit door de pagina’s lekt zoals vorige maand heb ik nu de eerste 2 pagina’s eerst gemaakt op een schetsblok. Die pagina’s heb ik uitgeknipt en in de journal geplakt.

Qua kleuren ben ik bewust niet voor roze gegaan, omdat deze maand waarschijnlijk toch al 1 grote roze wolk gaat worden voor me.

Dus ik heb wat heldere kleuren gekozen omdat het toch wel al voelt alsof de lente is begonnen. Ook hiervoor heb ik Econline en Tombow stiften gebruikt. Met mijn micron liners heb ik de zwarte lijnen en boxen gemaakt.

Vorige maand had ik wat meer zwierige letters, dus daarom heb ik nu meer een typewriter lettertype geprobeerd te maken.
Van de trackers heb ik er maar 2 gemaakt. Opstaan voor 8 uur is nu niet meer een doel. Genoeg slapen wel, dus de slaap tracker heb ik wel gehouden.
Voor social media heb ik 3 schema’s gemaakt zodat ik een beetje kan bijhouden hoe vaak ik welke social kanalen ik eigenlijk gebruik.

Verder ben ik nu nog bezig met wat losse spreads om gewoon even lekker te tekenen. Een van de leukste vind ik de zwangerschapstijdlijn. Wanneer ik die klaar heb zal ik die ook delen op Facebook en Instagram. Kan ik die gelijk weer aanvinken in mijn social schema’s 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here