Inhaalslag maken! – Blogmas dag 8 t/m 12

0
628

Uhm, hi! Leuk dat je er weer bent om meer blogmas te lezen. Hoe kan het dat 2020 inmiddels 98268 dagen duurt en het toch sneller voorbij gaat dan je denkt? Ik heb een druk weekje achter de rug en praat jullie graag even bij over vandaag. Here we go!

Ik heb deze week extra gewerkt, door in te vallen voor een collega. Maar ik heb ook minder gewerkt doordat ik onverwacht vrij was. Dat was aan de ene kant erg fijn, maar het had ook flink wat effect op mijn (soms wat) chaotische hoofd. Ik moest flink wat dingen schuiven en anders doen in mijn planning. Maar zoals ik ooit geleerd heb; plannen is herplannen! (Vandaar ook deze mash-up!)

Inhaalslag maken!

Dus, daar zat ik dan vanmiddag, met mijn kopje thee op mijn favoriete stoel in de woonkamer. Emma sliep lekker en toen had ik de tijd om op deze vrije zaterdag lekker een blogje te typen. Ik maakte wat fotootjes van de setup (check trouwens de strategische plaatsing van mijn wollige sloffen voor het beeld van de babyfoon). Daarna bedacht me toen dat het fijn zou zijn om wat op te ruimen in huis. Dus ik pakte wat spullen op en net op dat moment hoorde ik Emma alweer wakker worden. zucht

Ik hou enorm veel van mijn meisje en vind het fantastisch dat ze zo opgroeit, maar ik vind het jammer dat ze deze week genoeg lijkt te hebben aan een uurtje slapen overdag. Gelukkig maakt ze dan ‘s avonds een inhaalslag en slaapt ze van 19u tot 7.30. Daar mag ik me als ouder echt gelukkig mee prijzen met een dreumes.

Het bloggen moest dus nog even wachten… Want even daarna kwam er bezoek.
Uiteraard waren Dirk en ik vergeten dat de kerstman het cadeautje van Martijn nog niet had ingepakt. Woeps.

Inpakken, racen en koken

Met ninja-achtige tactieken; “MARTIJN NIET KIJKEN, BLIJF AAN DIE KANT VAN DE KAMER!” kon ik zonder dat Martijn het doorhad “DIRK, IK KAN NIET BIJ HET INPAKPAPIER! WIL JE ME HELPEN?” ‘Kom je er niet bij kleintje?’ “HOU JE MOND MARTIJN, WIL JE NOG JE CADEAUTJE OF NIET?!” rustig het cadeautje inpakken.

Ook al was het een haast inpak-klus, toch even speciale aandacht voor mijn skills:

Om instortingsgevaar bij Emma voor te zijn besloot Martijn dat het wel fijn zou zijn om nog even 48 rondjes te racen met Emma. Emma op haar autootje en Martijn op Emma’s houten fietsje.
Voor degenen die Martijn niet kennen, hij is 2,06m lang en hij zat dus met zijn knieën boven zijn oren op die fiets.
Gelukkig werkte deze tactiek en is Emma opgebleven tot 19u, ipv 18u naar bed zoals gisteren. Yeey!

‘s Avonds hebben we oliebollen gegeten, super lekker! Ook hebben we gezellig gegamed op de Switch. Terwijl ik begon met het typen van deze blog speelden de mannen overcooked. Ik ging helemaal stuk, tranen over mijn wangen van het lachen.

“Waarom loop ik hier met die pan?!”
“Nee, breng me geen uien, ik wil tomaten voor in de soep!”
“Nu zit er een tomaat in de uiensoep!”

Teamwork makes the dream work.

Hergeplande planning

Plannen is herplannen en mijn planning om vandaag die inhaalslag te maken is nogal mislukt.

Uiteindelijk ben ik op verzoek van Martijn en Dirk mee gaan doen met een potje Monopoly. To be fair, in eerste instantie kocht ik alleen maar de stations omdat ik dan meer kans heb om de Hogwarts Express tegen te komen. Die heb ik helaas niet gezien. Maar uiteraard wel het potje gewonnen! #bestegamerwint #datdanweerwel #hashtag

Zie hier het bewijs! Best gamer ever.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here