About Ellen

Mijn naam is Ellen, ik ben 31 jaar oud en ik houd van schrijven. Deze blog zal gaan over het leven en alles wat er in mijn hoofd op komt. Dat zullen diverse dingen zijn, want ik heb ADD.

In het kort kun je ADD vertalen naar ADHD zonder de hyperactiviteit. Om het uit te leggen verwijs ik vaak naar de bekende cabaratier die ook wat drukker is dan normaal. Dát, maar dan opgesloten in mijn hoofd. Veel chaos in mijn hoofd, veel impulsen en veel random ideeën. Dat maakt leren moeilijk, maar er zijn ook veel positieve kanten.
Ik ben creatief, denk anders dan anderen en heb geen problemen met switchen van het ene onderwerp naar het andere…

Oke, toegegeven, soms vergeet ik dan het eerste onderwerp waar ik mee bezig was, maar ik kom altijd wel met een creatieve oplossing zodat alles toch op zijn pootjes terecht komt. Daarbij probeer ik ook altijd een positieve draai eraan te geven.
Zo ben ik mijn sleutels een tijd kwijt geweest. Natuurlijk dacht iedereen (inclusief ikzelf) dat ik de sleutels ergens was vergeten. Na 300 telefoontjes naar alle plaatsen waar ik was geweest die dag moest ik toch concluderen dat mijn sleutels in een zwart gat verdwenen waren.
Een klein jaar later kwam ik met het uitpakken van de kerstspullen in een bakje met kerstballen iets tegen. Je raad het misschien al, mijn sleutels!
Natuurlijk wilde ik dat vieren en heb ik dat jaar mijn sleutels ook gewoon in de kerstboom gehangen. Het was een extra stukje versiering en een goed verhaal wat ik mensen kon vertellen bij het kerstdinner.

Op deze manier maak ik mijn eigen leven wat interessanter.

ADD a pinch of yourself to the day!

Volg me ook hier:
FacebookInstagram, Pinterest en Twitter.